Горещо! Щерката на Кичка Бодурова се вее по силикон и татуси в интернет!

0

Кичка Щерка 1Кой би си помислил, че носителката на „Златния Орфей“ Кичка Бодурова има такава независима и буйна, та чак до безразсъдство освободена дъщеря?

Кристи-Жаклин често скандализира доста консервативните почитатели на майка си и ги шокира с доста  разюздания си начин на живот.

21-годишната мома  публикува непрекъснато  в социалните мрежи свои доста провокативни снимки, като ги оцветява с разкази за запои, нови татуировки и безкрайни щури купони с напиване до посиняване. Тя даже се похвали преди време в мрежата: „От цели  100 дни вече съм без марихуана! Добре ми е! Мисля, че трябва да излезем по този повод и да се напием здраво!”

Единствената  щерка на Кичка е родена в Лос Анджелис със сребърна лъжичка в устата и носи фамилията на баща си гъркът Зарпас, който все още е съпруг на певицата. Израснала е в един от най-богатите  квартали в Лас Вегас и никога нищо не й е липсвало – частни училища, бързи коли, всякакви прищявки, а средата й е все от богаташки издънки на известни фамилии.

Кичка не може да откаже нищо на единственото си отроче, което за 18-я си рожден ден не искало какъв да е подарък, а силиконови гърди, при това доста солиден размер. Певицата се съгласила и така отрочето й заприличало на по*но звезда. И оттогава засипва профила си със снимки, които приличат на фотографии в сайт за горещи запознанства и услуги.

Певицата е наясно какви ги върши  Кристи-Жаклин, но това не й пречи да чете морал на българските младежи със същото поведение.  Още докато беше в риалити шоуто „Музикална академия”, бургазлийката от беден квартал  непрекъснато негодуваше и се възмущаваше от това как младото поколение  пиело и пушело от ранни зори и се татуирало чак до ушите.

Е, трябва да признаем, че поне ушите на Кристи не са татуирани. Все още…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *