Гол мъж се метна върху жена през люка на колата й

гол с колаПолицията в Далас разследва доста странна и шокираща атака, извършена от чисто гол мъж. Има пълен запис на действията на нападателя,  който внезапно се хвърля през отворения люк на шибидах,  каран от жена.

Нищо неподозиращата дама спира на завой и тогава в черното купе при нея буквално от небето пада гол младеж. Чуват се писъци на ужас и изненада, боричкане, викове.

Този човек не го познавам, той като че ли падна някак отгоре, хвърли се върху мен, скубеше ме, удряше ме, опитваше да ми бръкне в очите, искаше и да ме души, оплаква се шокираната шофьорка. Щетите от мятането на мъжа в колата са за цели 3000 долара, а моралните щети тепърва ще се изчисляват.

Действието, разбира се, се развива в САЩ, а главният герой е дрогиран до козирката. Любопитното е, че мъжът излязъл на тротоара малко преди да мине колата и вместо съседите да извикат полиция, започнали да снимат сеира с камера на телефон. Те предоставили видеото на полицията и на цял свят в Ютуб.

Униформените пристигнали бързо и прибрали голия нападател, който не помнел какви наркотици е нагълтал, преди да излезе по адамово облекло и да нападне дамата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iHvipFYgyeU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *