Големият син на Петко го пита: Кого обичаш повече – мен или Доменик?

Петко и Яна в басейнСинът ни Доменик прилича изцяло на Яна. Обаче  един ден, като порасне, ще стане красив. Така бизнесменът Петко Димитров се пошегува с усмивка на уста с половинката си Яна и малкия им син.

 Яна пък сподели, че момченцето било спокойно и кротко бебе и изобщо не приличало на татко си. „Те двамата с баща си много се разбират, играят си, говорят си по мъжки“, вметна тя.

Петко призна, че баткото Виктор, който е роден от брака му с настоящата половинка на Димитър Рачков – Мария Игнатова, изобщо не ревнувал от бебето. „Обаче  онзи ден ми заби един неочакван въпрос: „Кого обичаш повече от двамата?“ И това малко ме стресна“, сподели бащата на двете момчета от две майки.

Според слухове, Мария все по-често оставяла Виктор на Яна да го гледа, понеже самата тя била заета и нямала време. Танцьорката пък нямала нищо против да се грижи за първия син на съпруга си и да му помага за домашните. Но рано или късно децата питат такива неща, особено като виждат как живее едното семейство и как другото и колко много обич има при Доменик.

Яна и Петко планират да отскочат  до Италия и  да си подарят една романтична разходка за Св. Валентин и да се поглезят, защото от много работа, бизнесменът няма време да се порадва на жена си и да я поглези.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *