Гери-Никол се изгаври с Дарина Йотова: Вижте защо

Гери-Ниикол ЛолитаГери-Никол отново се забърка в поредният  скандал.

Този път тя  обяви война на съученичката си, а вече и конкурентка – Дарина Йотова, която по същия начин става известна покрай участието си в  „Х Фактор”.

„Дара няма собствен стил и се опитва да ме имитира. Нека се пробва – няма лошо, но и така няма нищо да постигне”,  каза  Гери в телевизионно интервю. И добави, че „момиче като нея“ е самобитен талант и от имитации никой не печели.

Скандалната певица, чието самочувствие идва от богатството на семейството й и роднинството  с  мафиотския бос Мето Илиенски, навсякъде говорела, че Дара е жалка имитаторка,  пък дебютната й песен била ужасна и приличала на чалга. Направо да беше отишла в „Пайнер“, веднага щяха да я лапнат, говорела тя зад гърба на Дарина.

Двете момичета били приятелки преди да станат известни. Те се знаели от малки и учели заедно във варненското музикално училище. Дори на кастингите  Дара сподели  журито, че точно приятелката й  Гери-Никол  я е убедила да се се яви и да направи кариера. Аз се колебаех, но тя ме накара, каза учещото народно пеене девойче.

Дарина ЙотоваВ началото Дара беше много фалшива и никой не разбра как отвя другите и се класира на трето място. Гери-Никол бе изгонена доста по-рано предната година. Така успехът на Йотова станал трън в очите на приятелката й.

Сега двете дори не си говорят, а „каката“ не пропуска момент да я  ухапе.

Самонадеяната Гери изхвърля от живота си всеки, който й пречи. Тя стигна дотам, че скъса договора си с Криско, който я направи звезда и заяви, че не й трябва, тъй като била по-талантлива от него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Пикла. Дара е много по-добра от нея и по-красива. Завижда че песента на момичето стана по-голям хит от нейната. I’m the qween ама другия път!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *