ГЕРБ УБИ ЗМЕЯ С ЛАСТИК! Лъсна Гореща Връзка Между Бойко Борисов и Избягалите Пандизчии- Убийци! Виж Тук:

Какво е общото между Бойко Борисов и избягалите пандизчии – убийци. Както и ще подаде ли оставка правния министър Цецка Цачева. Отговора на тези въпроси- по-долу в статията:

Двама осъдени за убийство затворници избягаха от Централния софийски затвор посред бял ден и то през главния вход. А единственият човек, който се е опитал да ги спре, се оказа… чистачката. След като излезли през централния портал, двамата закоравели рецивидисти продължили да тичат на воля из софийските улици, но никой не си направил труда да ги преследва.

Избягалите затворници Радослав Колев и Владимир Пелов

Ако до вчерашния инцидент все още се намираше някой наивник, който счита, че държавата ни не е разграден двор, то вече такива със сигурност няма!

Избягалите затворници са изключително опасни убийци. Единият е Владимир Пеловс няколко убийства в досието – първото, в чейндж бюро в Пловдив през 1996. Второто убийство – при обир в Ботевград през 2011. А през 2016 г., извършва двойно убийство, отново в Ботевград. Той е толкова закоравял престъпник, че няма как да бъде върнат в правия път, коментира бившия шеф на отдел „Издирвания“ Красимир Занев.

Вторият избягал затворник е Радослав Колев- също заклет рецивидист. Излежавал присъда от 26 години за убийството на служител от НАП с лява ориентация.

Бягството си двамата престъпници замисляли отдавна, а управата на затвора имала данни за подготовката му. Въпреки това, не били взети никакви мерки за по-строга охрана. В деня на бягството Радослав Колев и Владимир Пелов нападнали надзирателите с огнестрелно оръжие и ножове. С които се сдобили посредством… колет от близки!!!

И тук идва най-интересното: След като пандизчиите побягнали, само чистачката се престрашила да ги гони, за да се опита да ги спре! Въпреки че била въоръжена само с метла и парцал.

В момента цялата държава е на крак и издирва бегълците. А Цецка Цачева, министър на правосъдието, отиде да дава обяснения в парламента – тъй като затворите са на пряко нейно подчинение. Всъщност, тя нямаше много какво да каже, освен дежурното гербаджийско хленчене, че ще подаде оставка, ако премиерът Борисов й я поиска.

ГЕРБ пък, в отчаян опит да се защитят, стъпиха върху… класическата литература. И дадоха примера с граф Монте Кристо (изцяло авторова фикция-б.а.), който успял да избяга от затвора. И друг пример- с Алкатрас, най- строго охранявания затвор в света, в който също имало случаи на бягство. (само един случай, при който бегълците не оживяват- давят се в морето-б.а.) Така че… било нормално! Нямало нужда случаят да се политизира. Пък и затворите били препълнени, а надзирателите – недостатъчно.

Чрез тези плоски и комични оправдания, ГЕРБ се опитват да прикрият факта, че са оставили държавата на самотек. Премиерът Борисов прекарва повече време в Брюксел, отколкото тук. Вицетата и министрите му пък направиха пътека до САЩ – кой за „Оскар“- ите, кой на Молитвена закуска, срещи с шефове на фондации, американски конгресмени и пр.

Очевидно е, че правителството на ГЕРБ няма за цел да се грижи за благоденствието на България и гражданите й, а изпълнява единствено ролята на колониална администрация, подчинена на Брюксел и Вашингтон – безотговорна, крадлива и брутална. Досущ като двамата пандизчии – убийци! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

7 коментара

  1. Ето ви ГОТОВ сценарий за комичен ФИЛМ: От 100 – годишен затвор посред бял ден двама убийци, въоръжени с ПИСТОЛЕТ (!!!!!!!) и нож, минават през ЦЕЛИЯ затвор и излизат от ПАРАДНИЯ вход БЕЗ да бъдат спрени!!! И най-комичното е, че ги погва ЧИСТАЧКАТА с МЕТЛАТА!!!… Направо целият свят ще се НАПИКАЕ от смях!!! А ОСКАРът им е 100% сигурен…

  2. Изобщо не са на крак,защото ги обявиха за международно издирване! Така, че други ще ги търсят и задържат. Верятно са отпътували от летището дето не се проверява.

  3. Я по тихо тези работи без бойко не могат да се случат бойко е наредил на охраната да стои мирно защото са изпълнявали мокри поръчки на бойко и за да си крие престъпленията ги е пуснал през централния вход

  4. До Анонимен:
    Ало, апологета на Бойко! Аре по-спокойно само. Няма нужда от ирония в случая. Ако не разбираш индиректната връзка на любимото си Бойче с нелепото бягство на затворници – значи си гербаджийски тепегьоз. Което се подразбира от самосебе си, де. А ти що не си довърши барем соросоидната опорна точка, да ни дообясниш, че всъщност за бягството на пандизчиите са виновни комунистите! Редно беше да се доразкриеш съвсем къв платен кретен си.

  5. Аз не виждам цялата държава да е хукнала да гони тия двамцата, ама поне тез, които трябва да свършат тая работа, да си раздвижат дебелите задници, че току виж пандизчиите се озовали някъде в странство и тогаз ще гонят Михаля и ще ги хванат колкото хванаха Галевите. А Цеца Мамата на нацията и тъпакът Радев, набеденият за министър на вътрешните дела, да не се офлянкват и да си подават оставките, че и без друго работа не вършат и с всяко тяхно изявление лъсва простотията на герберските кадри. А да, и Данаил Кирилов, ака Барни Ръбъл, и той, щото трябва да ходи да гони граф Монте Кристо…

  6. Нищо в България не се случва без знанието, нареждането и заповедта на бойко.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *