ГЕРБ И РБ С МРЪСНА ТАКТИКА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ! ВИЖ ТУК:

boiko_borisovКак да я разбираме българската политика?

Как да разграничим кога ГЕРБ и РБ ни лъжат, кога изнасят галапредставление за будали и кога – цял сериал?!

Борисов и реформаторите твърдо заявиха, че ще се явят с различни кандидати за президент на изборите.

Близо месец се заканваха един на друг по сайтове и телевизии, дрънкаха саби и мечове… Декларираха, че имат не просто различни, а направо несъвместими визии и възгледи за управлението на държавата! И на изборите всеки щял да издигне свой кандидат за президент.

rb

Самите реформатори се скараха помужду си, заскубаха си косите кой да е общия кандидат на блока! Радан Кънев предложи себе си, другите – друг… но консенсус нямаше! И пехливанското състезание по мазни между-реформаторски борби продължи!

Днес обаче всички партии от десничарския блок, без Радан, отидоха под строй на среща с ГЕРБ и… приеха обща визия за бъдещото управление на България! Като се зарекоха да изкарат заедно с ГЕРБ целия останал мандат.

„Не коментирахме с реформаторите въпроса за общо явяване на президентските избори“, побърза да се изкаже след срещата Цветан Цветанов. Същият обаче бил сигурен, че на втори тур ГЕРБ и РБ ще се подкрепят взаимно, за да попречат на „проклетите комунисти“ да излъчат президент.

Докато Цветанов редеше глупостите си пред медиите, гузните реформатори се изнизаха като мокра връв от задния вход на МС, за да избегнат журналистическите неудобни въпроси.

Официално за пред електората пък излезе съобщението, че Борисов и РБ са обсъждали управленските си приоритети и задачи за втората половина от мандата си.

boiko123

Е… кога двете формации са противници и кога врагове?

Хем обсъждат как ще управляват заедно, хем излизат с двама различни кандидат- президенти!?!

Подобно безумие може да се случи само у нас! А да му се върже може само българския наивен избирател.

А всъщност нещата са прозрачни: Избирателите на РБ от жълтите павета не харесват ГЕРБ и няма да подкрепят Борисов!

И за де не изтекат гласовете им към други кандидати, РБ ще издигнат свой кандидат – който да обере негативния за Борисов вот! А на втори тур Реформаторите ще коленичат в краката на премиера-слънце и ще му дарят гласовете си. Тогава крайнодесните им избиратели няма да имат друг избор – ще трябва да избират между умерено десния Борисов и левия кандидат Ген. Румен Радев. И познайте за кого ще гласуват! Макар и с отвращение!

Просто и ясно.

Невидимо само за слепците.

Договорките под масата, лицемерните усмивки, още по-лицемерните обещания и платформи, както и задкулисни игри на ГЕРБ и Реформаторския блок единствено предизвикват погнуса у по-умните избиратели.

Но останаха ли умни хора в България?

Или половината избягаха, а другите апатично се оставиха спонсорираните от САЩ медии да им промият мозъците?

Въпросът остава с повишена трудност… Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *