Герберските медии Гръмнаха: СЛАВИ ГОТВИ ПРЕВРАТ! СВАЛЯ БОЙКО! Ще запали София! Виж Тук:

8

Слави2Нов страх затресе ГЕРБ. Сега пък плановете им да задържат властта щели да бъдат осуетени от Слави Трифонов.

Борисов скръцна със зъби и издаде заповед на придворните си медии – и те скочиха като войници в атака.

А резултатите от новата директива на Бащицата са вече факт! От няколко дни стотиците вестници и сайтове на герберска издръжка, тиражират невероятни заглавия, най-мекото от които гласи, че  Слави Трифонов се е заканил /неизвестно пред кого-б.р./  да запали София по време на концерта си в събота вечерта на Орлов мост!

„Новината“ е тиражирана в поне 10 вестника и 30-40 сайта. За по-достоверно в нея са цитирани източници от екипа му, демек платени предатели, или по-скоро – несъществуващи информатори.

А в статията се разказва как  Дългия събрал най-верните си хора и им заявил: „Това е най-повратният, най-важният и исторически ден в историята на шоуто ни. От събота започва краят на Бойко Борисов и нашият път към властта!“

Слави1А, стига бе!

Та Слави, ако искаше власт, щеше да се кандидатира за президент и на всичкото отгоре имаше всички шансове да го изберат!

Да, ама не!

Трифонов не направи дори опит да се кандидатира и придворните медийни глашатаи на властта прибраха тъпаните и зурлите си! Но от няколко дни насам, по поръчка на Борисов, Слави пак стана „извънредно опасен, тъмен криминален субект“! Пак стана страшно – Слави ще прави концерт!

Е как може!

Как смее!

Слави3Кой е той, че ще ми събира хората на Орлов мост?! И то в момент, когато ГЕРБ не може да сбере и един файтон поддръжници! А заради шоумена – общественик отцепват няколко булеварда и улици в центъра на столицата?!

Веднага се появиха и „отлично информирани източници“, които твърдят, че Трифонов  провел тайни срещи-завери с хора на олигарха Иво Прокопиев и с щаба на кандидат-президента на БСП Румен Радев.

На зловещите сатанински срещи Слави и сие обсъждали как да се разклати правителството и да се направи държавен преврат.

Ама наистина ли?

Ама вярвате ли?

Да?

Тогава четете нататък. В пъклените планове на Дългия влизало и да направи серия мръсни провокации към ГЕРБ и законно избраната власт в България.

След това щял да насъска и загрее ултрасите да се пренесат пред сградата на Народното събрание и да я обсипят с камъни и коктейли Молотов.

Готвел се погром и на магазините по пътя и други обекти. А финансирането било направено от „едни олигарси“. В подобни пасквили е задължително олигарсите да са просто „едни“ – без имена! Защото тези хора имат финансов ресурс и ще спукат платеното лъжливо журналистче от съдебни дела, като накрая ще го осъдят за много пари. Виж, името на Иво Прокопиев може да се замесва спокойно, защото там историята е друга и някой ден ние от Skandalno.net ще ви я разкажем с най-големи и пикантни подробности. Но да се върнем на темата:

Тъпо, та чак вдлъбнато.

Кого плашат сега медиите на Борисов?

Всяват страх у софиянци ли?

Представят се за единствената партия, която е страж на гражданския мир ли?

На протестния си концерт на Орлов мост тази събота Слави наистина ще каже нелицеприятни истини за ГЕРБ, но ще направи само концерт и призив да се гласува на референдума, който той инициира.

А ако наистина някой хукне към парламента, това със сигурност няма да са неговите хора.

Щом така пишат платените им медии, нищо чудно от ГЕРБ сами да са си подготвили вече размириците, с цел да дискредитират непосредствено преди изборите както референдума на Слави, така и цялата опозиция.

Щом така добре са запознати със сценария, какво друго можем да си помислим?

Можем например да цитираме Вапцаров:

„Затуй така жестоко жилиш, в предсмъртен ужас, може би…!“

Истината е, че деня на разплатата идва само след седмица – следващата неделя, на честни избори! И няма да има спасение за Борисов и останалата управляваща мафиотизирана паплач! Хората искат ПРОМЯНА! А тя минава САМО ПРЕЗ ТРУПА НА ГЕРБ! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. Ха-ха! Ако Слави искаше, отдавна щеше да е заврял Бай Хуй там, дето слънце не огрява

  2. След като БАЙ ХУЙ не си тръгва сам – ще се намерят хора, които по един или друг начин ще го разкарат веднъж завинаги от поста, където БАЙ ХУЙ сам се натресе, като че ли му е „собственост“!!!!!!!!!!!! Предостатъчно е вреден за България с неговото поведение на изтривалка под насраните американци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Очаквайте огромни провокации в събота. Слави ще си пее, но някой ще използва това да разклати държавата.

  4. Сега ще се види колко души може да събере ГЕРБ на митинг и колко Слави

  5. Ако имат поне малко акъл Бойко и подлогите му сами ще се оттеглят! Няма по-мразени от ГРОБ!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *