Георги Бенчев от Х фактор стана мъжки татко

Георги Бенчев метълЕдин от най-ексцентричните изпълнители в X Factor – Жоро Бенчев и единственият останал в групата „над 25 години“, стана баща.

Музикантът сам се похвали  в социалната мрежа  за появата на наследника си, който още даже си няма име.

„Оооооуууу йееее…урааааааааа!. С гордост мога да се похваля и да се ударя в гърдите, че вчера се роди малкият ни спартанец. Благодаря много на майка му, която се прояви като  един истински герой и се справи с нелеката – 3.690кг. ; 54см задача….“, написа радостно Жоро Бенчев.

Малкият герой буквално е одрал кожата и размерите на баща си и отсега си личи, че ще е едро и гръмогласно дете. А дали ще се явява по конкурси, ще видим, като порастне.

Днес обаче татко му трябва да се пребори с две песни и да се опита да оцелее в шоуто. Миналата седмица Бенчев остана на елиминации и единственият факт, който му помогна да остане беше, че противник му беше Мирян Костадинов, който пък съвсем на може да пее.

На зрителите обаче отдавна им писна гръмогласният рокаджия, който не се развива, а тъпче на едно място и повече печели със силата на гласа си, отколкото с вярното пеене. Той се явява и с един същ вид песни, пее полуфалшиво и е последният претендент, който би могъл да спечели формата. Според зрителите той ще бъде изгонен във вторник, защото останалите участници са в пъти по-добри от него.

Така пък ще има време да си гледа бебето, казват успокояващо от екипа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0h4hzHMKF3E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Stanal majki tatko. A na was ,pederasti jurnalisti,da wi naprwaja gazowete jenski.
    Mrasni pedali dolni draskachi!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *