Гарван заби клюн в главата на Венета Райкова

инжекцияИстински стрес и шок преживяла Венета Райкова вчера посред бял ден, оплака се самата тя в профила си във Фейсбук.

Както си вървяла спокойно по улицата, гарван пикирал към нея и забил клюна си право в главата й.

За радост раната не била голяма, обаче  стресът бил страшен. Венета се сборила с птицата и успяла  да я прогони, а след това  веднага отишла в спешния кабинет на близката болница. Там я прегледали, успокоили я обработили й раната и я пуснали да си ходи.

„Благодаря от сърце на дежурната сестра, която ми сложи инжекцията против тетанус и на дежурния хирург в Пета градска болница!“, написа веднага в профила си шашнатата  Венета.

Тя обаче явно не е била чак в толкова голям шок, щом е успяла да си направи селфи по време на манипулацията и  пусна снимка на това как й бият инжекция против тетанус кой знае защо в крака.

Нейните приятели се опитаха да я успокоят,  че гарваните са алчни птици  и ако е имало нещо лъскаво в косата си, или дълги блещукащи обеци,  може те са са привлекли птицата.

Венета обаче веднага отрече да е имала каквото и да било лъскаво нещо  по себе си и категорично заяви, че нападението според нея не е случайно и е свързано с кармата й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *