Гала ще кумува на Зейнеб на тежка сватба през лятото

Зейнеб галаРепортерката на Гала  Зейнеб Маджурова най-после ще вдигне сватба и е поканила за кума най-близката си в Нова телевизия, а именно самата Гала, с която са астрални близначки и едновременно с това много близки приятелки.

Преди няколко дни бившата брадърка  навърши 30 години и отпразнува рождения си ден с доста класно парти и с  отбран кръг гости. През  последните три години около репортерката на Гала непрекъснато се въртят  клюки и интриги, макар самата тя да не ги предизвиква с нищо. Причина за настървеното ровене в живота й се оказа любовта  й с милионерски син.

След доста  неуспешни връзки  със заможни мъже, защото тя други не признава,  Зейнеб  откри най-после своята възможност да влезе в света на богаташите. Той се казва Стоян Балевски и точно с него  стягат сватба през лятото.

За да си заслужи мястото до богатия и възпитан млад мъж, репортерката съзнателно промени начина си на живот. Заклетата купонджийка, която не излизаше от дискотеките и тичаше на всяка парти, се кротна у дома и се посвети на асбосютно непривични за нея аристократични хобита като игра на тенис и голф. Дори започна да посещава логопед, за да се отърве от диалекта, който преди години я превърна в една от най-колоритните и забавни за зрителите участнички в „Биг Брадър”.

Благодарение на положителните си трансформации и доброто държание тя най-после била приета в семейството на любимия си, одобрена е и вече е получила годежен пръстен от богаташа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *