Гавра! Вижте Как Майк Тайсън Влезе във „ВИП Брадър“! Виж Тук:

Майк1Един голям мъж! Една голяма легенда! Едно име, което всички любители на бокса боготворят! Един човек, който е тръгнал от много далеч, за да влезе във ВИП Брадър!

Това бяха само част от суперлативите, които изрече вдъхновено в снощния лайф Ники Кънчев. Всички знаеха, че става дума за Майк Тайсън и наостриха очи и уши да видят големия боксьор. Кънчев изхвърли патетичното си обещание още в началото към 20 часа, като анонсира, че легендата ще влезе на живо в края на предаването, което продължава до 23 часа.

По този начин Нова тв. си осигури зрители и рейтниг цели три часа, докато скупчените пред екрана българи чакаха със затаен дъх. Но се оказа, че чакат… Годо!

Междувременно на екрана се зареди едно протяжно обсъждане кой сготвил чушките, коя с кого се скарала, защо Роро има на якето си надпис „Дявол“, защо кака Лили се е активизирала, защо Жана е в депресия и мъж ли е Борислав или не.

Всичко това бе гарнирано с още по-безкрайни номинации, в които всеки съквартирант се стараеше да мята тонове помия върху другия, а моделката Глория така се настърви, че попита: „Може ли да номинирам повече от двама?“

А накрая, когато съквартирантите хубаво се изпономинираха, изпокараха и изтощиха, вместо Тайсън, на екрана се появиха реклами. А 23 часа без 1 минута Ники Кънчев излезе на подиума, колкото да съобщи:

„Ще имате честта да гледате на живо влизането на легендарния американски боксьор. Следете внимателно нашите дейли епизоди с Алекс Сърчаджиева и ще видите своя любимец. И за да не са съвсем капо зрителите, им показа снимката на Тайсън.

Нова тв. си направи рейтинга, а зрителите се почувстваха употребени, излъгани и захвърлени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *