Всички срещу САЩ! Империята на Злото и Лъжите Умира пред очите ни! 7 събития от тази година, които променят света завинаги:

Важни събития се случиха през последните няколко месеца, много важни:

1. Иран изстреля 12 ракети по американски обекти в Ербил. Отговор от американска страна не последва. Учудващо, нали !?

2. Саудитска Арабия и Китай подписаха огромна 10 милиардна сделка, за строеж на НПЗ , работещо с руски петрол в Китай !

3. Саудитска Арабия съобщи, че започва да продава петрола си за юани !!!

4. Русия и Китай , финализират системата си за междубанкови разплащания, която ще заобикаля англо-саксонската SWIFT !!!

5. Русия обяви, че от началото на следващия месец намалява добива си на петрол и забрани износа на пшеница, зърно и торове до края на месец август !!! А тя е най големият износител !!! Последва я и Индия, която пък е най-големия производител на пшеница.

6. Китай, Индия, Бразилия и Русия поискаха обяснение от САЩ за биолабораториите им в Украйна и програмата, по която работят ! Заявлениято им беше отправено в много остра форма и с безкомпромисен тон !!!

7. Николас Мадуро отклони всякакви опити на САЩ за стопляне на отношенията и евентуални бъдещи доставки на петрол срещу смекчаване на US-санкциите срещу Венецуела.

Лагерът на страните, които са застанали твърдо против САЩ, е категорично ясно очертан!

Това са Русия, Китай, Иран и Саудитска Арабия!

С много близки позиции към тази основна група гравитират Бразилия, Аржентина и Мексико, които вече отказват участия на инициирани от САЩ икономически форуми. В лагера на Русия и Китай са още Индия и Пакистан, който е в тесни взаимоотношения с Китай.

Венецуела и Северна Корея са на твърди позиции зад Русия и Китай.

Турция, умно балансира между Западния лагер и опонентите му и търпеливо изчаква своя час…
Нека се замислим !!!

Тази група от държави дали е само срещу САЩ или има и друг по-важен и съдбовен мотив?!

Обърнете внимание, че в тази група влизат производителите и доставчиците на над 80% от петрола в Света!

Долара , като световна резервна валута, се държи на 3 (три) основни стълба:

1. Световната финанасова система – МВФ , СБ и SWIFT.

2. Военна сила и възможност на САЩ за проекция на военна сила , посредством 800-те им военни бази по цял свят.

3. Петролът, като покритие на долара- или т.нар. Петродолар.

Вече разбирате, че тук не става дума за доставки на петрол. Рушат се основните стълбове на долара.

Рушат се рязко, бързо, безкомпромисно и безалтернативно!

Запознати с фондовите борси твърдят , че ударът по долара се е почувствал осезаемо през изтеклото денонощие.

Курсът на рублата, който в момента е напълно несъизмерим със западните валути, защото няма органична връзка с пазарите, а е обезпечен с природните ресурси на Русия, поскъпна с над 10% !

Но дали рублата поскъпна?

Не разбира се… не рублата поскъпна, а долара започна да се обезценява!!!

Продължителният натиск върху долара, който в момента му оказват държавите – „заговорници“ от групата на Китай и Русия, ще го обезцени още повече. Което означава, че средната цена на бензина в САЩ ще мине 5 долара за галон , което ще постави началото на полуразпада на американската икономика!

В този момент средната цена на галон бензин е 4.30 долара!

Ето защо американците се опитват да завлекат колонизираната от тях Европа във водовъртежа на собствената си криза и така да отложат пълния колапс на собствената си икономика!

А сега за нас, българите…

За нас всичко това означава не просто висока цена на бензина, газта, електроенергията и топлоенергията, а и ценова хранителна криза – заради пшеницата, зърното, торовете и цялата прекъсната верига на доставки от Русия!!!

И всичко това, благодарение на компрадорския ни проамерикански политически „елит“!!! Наистина живеем в интересни времена… В края на тази операция България ще е достоен член на ЕврАзийския съюз. А ЕС? Него няма да го има.
Не очаквайте тези новини по (не)българските ТВ, там няма да ги видите.

Добре ще е да ограничите гледането на предварително режисирани новини и публицистични предавания по телевизията. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

7 коментара

  1. Дай, Боже, да дочакам да видя, че България е член на Евразия!

  2. САЩ, като всеки осъзнаващ края си диктатор, става все по-токсичен и за приятели и за врагове. В потъващият кораб е паника, егоизъм и неразбория. Едно нещо обаче ясно се вижда, чрез действията на слугите управляващи подчинените им страни. Това е на първо място опит да се ползва политиката на изгорена земя. Държавите или териториите, които могат или искат да преминат към противниковата страна са подложени на разорение. Всячески активите им се унищожават, набутват им се безпричинни заеми, населението се разделя по-всички възможни разломи, икономиката им се руши, вкарват се в договори и зависимости, неизгодни или направо вредни за населението, стимулира се масовата емиграция. САЩ са мръсна бомба, която е задействана и дори териториите да се освободят от политическото им влияние, ще останат карантинна зона твърде дълго време.

  3. А какво става у нас.
    ЦРУ купува на килограм енергийни
    мощности на безценица.
    Узурпира чрез подлеци и подлоги и предатели
    цялото управление на дуржавата.
    Ограбва и унищожава всичко по пътя си.

  4. Още към края на 90-те години вече бях сигурен,че водят България твърдо и неотклонно към пропастта и евентуално към смъртта и като държава.Единственото,което ми носеше някакво успокоение беше,че ще завлечем с нас и новите ни „приятели“ и „паптньори“,по стар,доказан от историята навик.И още:и досега съм сигурен,че само световен катаклизъм може да ни спаси от катастрофалната участ,която са ни подготвили.

  5. МОЛЯ ГОСПОД ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ДА МИ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДОЖИВЕЯ МИГЪ ПО СКОРО НАТО ЕС САЩ СОРОС ДАСЕ МАХНАТ ОТ ОКАЯНАТА МИ РОДИНА ПО СКОРО РУСКИТЕ НИ РОДНИ ИСТИНСКИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ДА СА ТУК И НИЕ СКОРО В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ БЕБ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА МОЛИМ ТЕ ГОСПОДИ ИСКАМЕ СИ РУСКИТЕ ВЕЛИКИ БРАТЯ

  6. На света му е дошла до гуша арогантната наглост на Щатите,които след втората световна заеха мястото на старите колонизатори,на Англия най-напред и на всички западноевропейски „демокрации“.Мечтаната свобода на страните от латинска Америка и Африка беше бързо приглушена с по-модерното робство, въдворявано от самолетоносачния юмрук на Щатите, достоен наследник на Английските пирати.Всички чакаха някой, който да се опре на тоя диктат и Русия измъкнала се из под развалините на СССР доказва със своя гении, че няма повече да търпи скандалната наглост на Янките. Африканските страни скочиха срещу Франция и Щатите, Латиноамериканските също показват, че им е писнало от американския световен ред, арабските страни, мачкани и ограбвани години наред показаха отвращението си. Нашите колониални медии, обаче няма да покажат нищичко от това.Вече имаме такива порочни продажници,че е трудно да влязат в някакво разумно определение,а списъкът им е безсрамно дълъг. Мирчев щял да ни депутинизира със всички възможни сртедства, Светослав Терзиев пък „Трябва да се подготвим за дълга раздяла с Русия“ Много станаха подлогите, които искат да ни съсипят, меракът на Янките да ни овладеят територията е ОЧЕВАДЕН. https://reseauinternational.net/ ПРЕДЛАГА ОБИЛНА И АРГУМЕНТИРАНА ИНФОРМАЦИЯ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *