Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Врачка измамила Сесил Каратанчева

Ако статията ви хареса, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

sesilСесил Каратанчева дала клетва да не ходи при повече на врачки никога до края на живота. Тенисистката изрекла тези тежки думи,  след като нашенска прехвалена ясновидка я одрала с трицифрена сума, за да й разлали направената магия.

Малко след това Сесил се убедила, че този вид дами, които говорят с отвъдното,  са чисто и просто шарлатанки и нищо друго. Те грабели безсрамно клиентите си и не им пукало за проблемите им.

Каратанчева си била втълпила, че има направена магия, защото имала лични проблеми и защото  няколко пъти удряла колата си на едно и също място и затова си помислила, че някой и желае злото. В спортните среди се носели слухове за няколко нашенски врачки, които помагали при подобни случаи и Сесил без много да му мисил си записала час при една от тях.

Жената я посрещнала много радушно, казала й, че иа магия, но ще я развали  започнала да прави някакви заклинания.

Представяте ли си, тази жена ми поиска два бона и в замяна на това ми даде бучка захар, която щяла да ме пази от зли очи, уроки и магии. Бях доста учудена и се чудех дали да й повярвам, но все пак взех бучката и я поставих там, където ми каза. Няколко дни по-късно пак блъснах колата си и пак на същото място, оплаква се тенесисткета. Тя хвърлила възмутено захарта и се зарекла повече да се стъпва при такива мошенички.

Освен със спортните си постижения Сесил стана известна и с смс-ите, които Бойко Борисов й изпращал. Те имали откровено свалячаски характер, а баща й ги разпространи в медийното пространство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *