Волен Сидеров: Събудете се българи, САЩ ни Вкарват във ВОЙНА с Русия!

4

Докато нови и стари политици си играят на мандати, ни вкарват във война

28 000 американски военни идват у нас, стана ясно от медиите. Не е ясно дали изтръпналият от затягане и разтягане на мерките български гражданин осъзнава, че в България идват чужди войски, които са повече по численост от собствената ни армия. Това не е било и при немското военно присъствие у нас по време на Втората световна.

Американските рейнджъри идвали по повод ученията на НАТО на наша територия. За тия учения е ясно, че са насочени срещу Русия. Защо американците не си ги правят ученията в Аризона, например? Много просто – защото търсят максимум реални условия при една евентуална война. Трябва им да се упражняват в Черноморският басейн – вечният подстъп към Русия още от времето на Кримската война в средата на 19 век, когато цяла тогавашна Европа плюс мюсюлманската Османска империя се бият срещу единственото останало православно царство по онова време – Русия.

Днес медийното пространство е изпълнено или със спомени на премиера в оставка как ходил на кино със Слави Трифонов, или с инфантилни закачки по негов адрес от тези същите, с които вече не ходи на кино. Или пък едни американски агенти, представящи се за протестъри, си играят на загадъчни мандатоносители. Нито една политическа сила в парламента не поставя актуалния и важен за България въпрос за вкарването ни от САЩ в скорошен военен конфликт. Защото не е ясно как точно ще завършат ученията. Може да стане „инцидент”, който да предизвика отговор от страна на Русия и спиралата да се завърти. Американците са доказали, че ги умеят тези постановки. Руският президент Путин вече изрази публично съжаление, че България е вкарана във фронт срещу Москва. Нашите партии на статуквото и анти-статуквото обаче са глухи и слепи.

Трябва ли да се пролее българска кръв, за да се събудим и да престанем да сме пешки в геополитически игри, пита мислещата част от суверена.

Волен Сидеров

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Хайде сега вижте какъв материал е поместен в Епицентър, а такива парцали, гнусни и вонящи колкото искате. „Триморието“ e поредното мероприятие, необходимо да превъзпита българите. ТРИМОРИЕТО ПОД ДОКТАТА НА ЩАТИТЕ ЩЯЛО ДА ПРЕВЪЗПИТА БЪЛГАРИТЕ. НИКОЯ МЕДИЯ НЕ СЕ ОЗОВА НА АПЕЛА НА СИДЕРОВ, НА ВАЦЕВ, НА ПРОФ. НАКО СТЕФАНОВ, ТИШИНА, Вместо това всякакви глипости и кокошкарски истории, нямаме никакъв шанс да излезем от (стратегическата) прегръдка на Янките. Гледайте в ютуб, как хищниците душат жервите си преди да ги разкъсат.

  2. Всичко тръгна от Горбачов и разпада на СССР, не се заблуждавайте и самоуспокоявайте, че България и българския народ, са виновни за нещо!!!Питайте Горбачов, той знае всичко!!!

    • Всъщност е започнало още от времето на Брежнев,поне по това,което гледах и четох.

  3. Ако започне война с Русия и ние трябва да организираме тук партизанска война срещу янките.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *