Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! НАРОДЕН СЪД ГРОЗИ ГЕРБ! Виж Тук:

ГЕРБ стигна дъното!

Дори най-отявлените доскоро партийни медии започнаха неохотно да признават, че имало нещо гнило в управлението на Бойко Борисов.

А то не само има нещо гнило, ами направо си вони!

Прокуратурата погна Москов за ваксините, а заедно с него разпита и куп министри. Вината обаче започна да се размива, защото се оказа, че половината министри на Бай Х*й, начело с него, са се подписали под смръдливата сделка!

Делото ще зацикли, вината ще се размие между толкова много хора, че накрая ще се стигне до Шекспировата пиеса: „Много шум за нищо“!

Разследващата журналистка, която преди време осветли аферата с ваксините Валя Ахчиева не издържа и излезе днес с куп документи, които доказват вината на Москов не толкова за безстопанственост, колкото за престъпно нехайство спрямо здравето и живота на децата.

Но ние отсега предричаме, че ще се появят куп платени експерти, които ще доказват, че ваксините не само не са вредни, ами направо суперполезни за хлапетата. И Москов ще отърве кожата!

Обвинение прокуратурата предяви и към военния министър Ненчев. Този път – за ремонта на военните самолети в Полша, където дадохме сума ти народни пари при наличие на много по-евтината оферта на производителя МиГ в Русия.

Само че и там вината „лежи споделена“ в МС. Отново всички са се подписали. И пак ще дадат показания и ще се измъкнат, тъй като решението не е еднолично и Ненчев не е насочил сам самолетите към Полша.

В момента прокуратурата развива луда дейност. Направо дъх не може да си поеме от работа.

И ако наивният български народ вярва, че виновниците за дереджето му най-после ще бъдат наказани – жестоко се лъже!

Цацаров се е разпъргавил хем да покаже, че властта не спи и обвинява министри, хем после съдът да докаже, че те са невинни и честни като момини сълзи… А ГЕРБ е работил само за народа и само и единствено за благото на същия този народ!

Схемата е проста и ясна: Обвиняваш по-прегрешилите министри, а после ги обявяваш за светци!

Същото ще се получи и с енергийните гешефтаджии Румен Овчаров и Делян Добрев!

Защото у нас съдебната власт не е независима. Тя се назначава с благословията на Оня, дето е в Оставка и бъдещето й зависи от него. Затова каквото каже ТОЙ, това ще стане.

Затова и тези дела са пълен камуфлаж, дим и бенгалски огън, за да се замажат очите на наивниците в България.

И тъй като нямаме независими съд и прокуратура, защото те на практика са се слели с властовата мафия, ние от Skandalno.net питаме: Не е ли време за един хубав и зрелищен Народен съд?

Да се изкопаят отнякъде независими магистрати, доблестни и ненаядени с власт, които да поставят на подсъдимата скамейка всички политици, които:

Закопаха България и я оставиха да рие дъното!

Подписаха СЕТА и сега ще доотровят оцелелите!

Направиха здравеопазването недостижимо за бедните и рай за богатите!

Продават на търг колибите на бедните заради дългове, докато богатите 2 % българи не могат да си преброят имотите у нас и в чужбина!

Допуснаха гладни цигани да убиват майките и бащите ни за два лева и прогониха децата ни в чужбина!

А младежите, които останаха тук – превърнаха в безмозъчни същества, които се друсат с щедро продаваната на всеки ъгъл и покровителствана от ГЕРБ дрога.

Превърнаха плодородната ни земя в пустиня, платиха на животновъдите да не произвеждат мляко, а икономиката… нея направо я заГРОБиха!

Принудиха старци и деца да ровят в казаните за къшей  хляб!

Смачкаха хората с по 300 лева заплата и ги превърнаха в същества, за които единствената висша житейска цел е да оцелеят. Така ги отучиха и да мислят!

Народен съд за всички българоубийци!

И един голям затвор, в който завинаги и без право на помилване да бъдат прибрани всички народни изедници! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

20 кометара за Внимание! НАРОДЕН СЪД ГРОЗИ ГЕРБ! Виж Тук:

 1. rosen Отговор

  23.11.2016 в 19:26

  Господи , дай ни силата да изпълним народната Воля!!!!

 2. Добри Отговор

  23.11.2016 в 21:23

  Да грабваме Калашниците!

 3. КРАСИМИР Отговор

  24.11.2016 в 8:22

  цялото правителство на герб и неговите гладни за власт и пари пицегои трябва да изчезнат отграниците на държавата ни и тогава НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЕСТОТО ИМА ДВА НАЧИНА !!! 7/ 62 В ДЕИСТВИЕ ИЛИ ДА СЕ ИНЖЕКТИРАТ С ВАКСИНИТЕ НА УБИИЦА НА ДЕЦА МОСКОВ !!! БАГЕРА ПОСЛЕ ЩЕ ГО КАРАМ АЗ !!

 4. Нора Отговор

  24.11.2016 в 9:35

  Той продължава да ни управлява, а те да взимат антинародни решения. А ние търпим!

 5. sim_sim 13 Отговор

  24.11.2016 в 9:58

  Ха сега и затвор да им строим -скъпо ! По добро е предложението на добри.Няколко АК -47 и поздрави на др. Тодор Живков. А дано , ама надали !

 6. sim_sim 13 Отговор

  24.11.2016 в 9:59

  Добри извинявай поправям си грешката добри с голямо Д здраво мислещ човек.

 7. Dimitrita Отговор

  24.11.2016 в 11:55

  E tova triabva de“Naroden sad“.

 8. КИРО ФАКИРО Отговор

  24.11.2016 в 19:01

  РАДЕВ Е ПОКАНИЛ РУМЪНСКАТА ПРОКУРАТУРА ДА ТУРИ РЕД В ДЪРЖАВАТА И ДА ДАДЕ УРОЦИ НА НАШАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА !!!

 9. Пипилота Отговор

  24.11.2016 в 20:28

  Ей тука всички са силни и готови на всичко,в интернет :)

 10. Нонев Отговор

  25.11.2016 в 9:24

  Съдят ги, гонят ги, Бацето в това време иска властта като въшка на чело

 11. sim_sim 13 Отговор

  25.11.2016 в 12:55

  Пипилота и ти си права ама ние поне пишем против властта на тези които обраха държавата поне за това имаме смелост а ти като си толкова доволна възхвалявай ги.

 12. n123n Отговор

  27.11.2016 в 1:10

  Добре де, като са се подписвали всички (, за да делят париците), няма смисъл от безплодно търсене на не корумпирани магистрати.
  И бебетата знаят от 27 години насам какво става с България и българите. Историята е доказала вината.
  Присъди по бързата процедура.
  И да изработват заслугата за всеки свой ден, след нея. Има къде.

 13. анонимен Отговор

  19.09.2017 в 12:50

  МАФИЯ ГЕРБ 9 ГОДИНИ РАБОТИ ЗА БЛАГИНИТЕ НА НАРОДА САМО ЧЕ БЛАГИНИТЕ ПРИБИРА В СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ НАРОДЕН СЪД ЗА МАФИЯ ГЕРБ

 14. Vasquez Отговор

  19.09.2017 в 14:55

  „Ако погледнем назад към нашата най-нова история, ще видим, че при всички национални катастрофи, до които нашият народ е бил довеждан, винаги личи намесата на германския империализъм и послушния му агент Фердинанд.“

  Този текст е достатъчно красноречив! Вместо Фердинанд може да сложим Борисов и няма да сбъркаме! Почупи си краката да търчи към Германия да се кланя на Меркал, към Турция – на Ердоган, към Вашингтон – на Обама…

 15. Vasquez Отговор

  19.09.2017 в 15:17

  „Класически пример за Народен съд от Средновековието ни дава Френският конвент, който в качеството си на Народен съд – изразител на народната воля, осъжда краля Луи Капет XVI на смърт за предателство.

  Тук с право можем да си зададем въпроса: Каква щеше да бъде съдбата на България, ако и българският народ беше призовал на народен съд цар Фердинанд през 1913 година за предателство и го беше осъдил на смърт?“

  С право и ние можем да си зададем въпроса каква щеше да бъде съдбата на България, ако цар Борис III не беше допуснат да царува след абдикацията на баща си, а монархията бе свалена още 1918 година? А каква би била съдбата на всички ни, ако Тодор Живков не беше управлявал до дълбока старост? Какво би станало, ако червените не бяха се пребоядисали на сини, жълти, зелени, оранжеви и всякакви? Какво би станало, ако излъгалите в предизборната кампания управляващи можеха да бъдат свалени от власт по причина на разминаване на техния курс с предизборните обещания?

 16. Vasquez Отговор

  19.09.2017 в 15:25

  Нима когато пътуваме във влак и видим някаква грозяща ни опасност не дърпаме ВЕДНАГА АВАРИЙНАТА СПИРАЧКА?! Нима не искаме да слезем ВЕДНАГА, когато ДИМ ЗАДУШЛИВ влиза в ДРОБОВЕТЕ НИ или ОГЪН ИЗПОЯЖДАЩ ни хваща за ГУШАТА?! Нима не СПИРАМЕ СВОЯ ПЪТ до магазина и не се връщаме у дома, когато завали АДСКИ ПОРОЙ или удари ГРАДУШКА С ГОЛЕМИНА НА ОРЕХ ИЛИ ЯЙЦЕ?! Не сме ли ЛИЦЕМЕРИ, когато всяка МАШИНА правим да има АВАРИЕН СТОП, а НАШАТА ДЪРЖАВА е без АВАРИЕН СТОП? НЯМА ИСТИНСКИ ВОТ НА /НЕ/ДОВЕРИЕ… ВОТ, КЪДЕТО НЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СЕ САМООЦЕНЯВАТ, НО УПРАВЛЯВАНИТЕ ДА ОЦЕНЯВАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!! НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ СА ПРИВЛЕКАТЕЛНИ И МОГАТ ДА ИЗКУШАТ МНОЗИНА ДА КАЖАТ НА ЧЕРНОТО БЯЛО, НА КРИВОТО ПРАВО, НА ПРОКЛЕТОТО БЛАГОСЛОВЕНО. МНОЗИНА СА, КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ ПРЕД СЕБЕ СИ, ЧЕ ГРЕШАТ – ВЕДНЪЖ СА СЛЕПИ ЗА СВОИТЕ ГРЕШКИ, ВЕДНЪЖ ОТ ГОРДОСТ, ВЕДНЪЖ ОТ СТРАХ… НИМА НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОВЕРЯВАМЕ СЛЯПО НА ТЯХ И ДА НЕ ВЯРВАМЕ НА СЕБЕ СИ?! МОЛЯ ВИ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, КОГАТО ВИЖДАМЕ БАЩИНИЯ СРАМ, ДА НЕ БЪДЕМ КАТО ХАМА, НО ДА БЪДЕМ КАТО СИМА И ЯФЕТА. ЗАЩОТО И НАШИЯ СРАМ ЩЕ БЛЕСНЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ, ОТ ПОЖЪЛТЕЛИТЕ СТРАНИЦИ НА ИСТОРИЯТА. НАШИЯТ СРАМ ЩЕ БЪДЕ ТЕЖЪК ХОМОТ, В КОЙТО ЩЕ БЪДАТ ЗАПРЕГНАТИ ТЕ ЗАРАДИ НАШАТА ПРОКЛЕТИЯ, КАКТО НИЕ СЕГА СМЕ ВПРЕГНАТИ ЗАРАДИ ПРОКЛЕТИЯТА НА ДЕДИТЕ НИ. НО АКО КАЖЕМ СЕГА, В ТОЗИ МОМЕНТ – СТОП НА СБЪРКАНАТА СИСТЕМА – СБЪРКАНАТА СИСТЕМА СПИРА ДА ФУНКЦИОНИРА И БЕЗКОНТРОЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. НИЕ ВЛИЗАМЕ В РОЛЯТА НА ОТК, КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ, И НА БРАКА КАЗВАМЕ БРАК, НА ГОДНАТА ПРОДУКЦИЯ ГОДНА ПРОДУКЦИЯ. КОЛКО ПРОСТО Е ВСИЧКО – ЕДИН НАРОДЕН ВОТ И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО!!! АКО НАРОДЪТ КАЖЕ СТОП НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ – ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И НОВИ УПРАВЛЯВАЩИ.

  • Vasquez Отговор

   19.09.2017 в 15:29

   Повече тук:

   vasquez345 . blogspot . bg/2011/09/blog-post . html

   • Загорчева

    09.06.2018 в 20:29

    Браво ,бе ЧОВЕК !
    ПУСКАЙ Я ВСЕКИ ДЕН,АКТУАЛНА ЩЕ Е ДО ИЗЛИЗАНЕТО И КАЗВА НЕТО НА ,,СТОП МРЪСНИЦИ,ДО ТУК БЯХТЕ!“

 17. Пенка ИлиеваПенка Илиева Отговор

  09.06.2018 в 21:51

  Когато се обмисля нещо голямо,решаващо,трябва Народът да има лидер на когото да се довери.Човек избран от всички.Трябва предварително всичко да се планира,обмисли.В противен случай ще настъпи още по -голям анархия.Една част от хората са за ЕС и НАТО,Други са за Русия.Трети са за суверенна държава ,без никаква външна намеса,някои поддържат БСП,други за ГЕРБ,има и други новосформирани организации и сдружения……Народът не може без водач иначе ще е тълпа!

 18. анна Отговор

  10.06.2018 в 22:20

  КЪДЕ .И ЩЕ ОТИДАТ Т О Г А В А БИВШИТЕ ПА,,ТИЙЦИ ОТ БКПЛ П,ЕБОЯДИСА.И СЕ НА ГЕ,Б

  А.ОЛ МОДЕ,АТО,А ИСКАМ ДА ПИШАЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *