Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ВНИМАНИЕ! ЗАПАДЪТ СЕ СРИВА! Британският Военен Министър Призна Изконното Право на Русия Върху Крим! Виж Тук:

Западен генералНа 9 октомври, пред английския телевизионен канал Би Би Си, Майкъл Фалън, министър на отбраната на Великобритания заяви, че Русия САМА е предпочела не мир, а конфронтация със Запада. Той използва израза „агресивната Русия“ и за пореден път обвини Путин в липса на всякакво желание за сътрудничество.

На Йозеф Гьобелс често се приписва фразата, че „една лъжа, повторена 100 пъти, става истина“. Но дали той е казал въпросната „максима“ или някой друг негов предшественик, няма голямо значение.

От изключителна важност е, обаче, че днешните Западни апологети на „свободата“, използват тази мисъл в своята политическа практика не само спрямо Русия като някакво Ненарушимо правило.

Вече повече от десет години, целият свят е свидетел на лъжите, които Презокеанските и западни елити и техните медии сипят без умора срещу Русия.

Според Майкъл Фалън Русия показвала мускули в Черно море. Явно министърът има предвид трагикомичната случка с американския есминец „Доналд Кук“, който  въоръжен с най-новата система за управление „Иджис“, смело и безотговорно нахлу в Черноморската акватория, за да покаже „превъзходството“ на американското оръжие.

Доналд КукНо какво беше изумлението и ужаса на  щатските моряци от Доналд Кук, а и на целия свят, когато един малък руски самолет,  с още по-малка кутия под крилото… но снабдена със система за радио-електронна борба от типа „Хибини“, блокира цялата електроника на борда на гордия есминец и го превърна в неуправляемо парче стоманена ламарина.

Британския военен министър припомни и „милитаризирането“ на Крим. Забележете, той вече не говори за „анексия“. Подтекста на думите му подсказва, че Крим си е вече руски, и е само „милитаризиран“.

В речта си Фалън посочи и „огромният натиск“, на който Русия  подложила Балтийските страни. Не забравя да спомене и за „пагубната политика на Русия в Сирия, заради която загиват мирни сирийци“.

По отношение на Сирия, Майкъл Фалън отново говори за „политика“ на Русия, а не за „агресия“ на Русия. Може би защото западняците няма как да се противопоставят на аргумента, че руските Военно-космически сили са там по покана на законното сирийско правителство.

Онова обаче, което „забравя“ да спомене британският министър, е че няма руски военни бази около границите на Съединените щати. Точно обратното. През последните 26 години Русия бе обградена със стотици  US военни бази, в които вече има и ядрено оръжие. По този повод една немска журналистка каза следното: „Погледнете картата на света и вижте къде е Москва – на  13 000 километра от Вашингтон. А сега погледнете картата на Европа и вижте обръча от американски бази около Русия. Ако при това положение, някой твърди, че Русия е агресор, значи този някой има проблем!“

КримНе Русия, а янките извършиха преврат в Украйна и превърнаха страната в развъдник на престъпници и фашизирани радикали.

Не Русия създаде и отгледа ужасяващата терористична организация Ислямска държава и помогна тя да завладее почти цялата територия на Сирия.

Не Русия иска да съди Франция, заради участието на френски самолети в бомбени погроми над мирни обекти, под шапката на US-военна коалиция. Да не говорим, че единствена задача на Щатите в Сирия и към днешна дата си остава да спаси ислямистките главорези от заслужено прогонване на края на света. Истината: Френският президент Франсоа Оланд и надничащия зад гърба му Чичо Сам, се напъват да изкарат бялото черно и да съдят Русия, защото спасява света от терора!

Американска база 1Не Русия призовава да се  води война със САЩ. Това правят американски генерали-войнолюбци, които вещаят „неизбежна, светкавична и кръвопролитна“ война с Руската федерация.

Не Русия свали американски самолет в Сирия. US-военни самолети, заедно с турски изтребители най-подло свалиха руски самолет, докато води кървава битка с главорезите от ДАЕШ.

Нещо повече: Американските генерали сега заявяват, че са готови да обезпечат безполетна зона над Сирия, в която да се скрият отгледаните от тях ислямистки банди, но за целта искат от Вашингтон, не друго, а забележете…“разрешение да атакуват и свалят руските самолети“ в разрушената от главорезите арабска държава.

Интересното при цялата тази кампания от лъжи и демонизиране на Русия и нейният президент Владимир Путин, целенасочено провеждана години наред от Вашингтонската и Западната върхушка е че колкото повече послушните западни медии повтарят мантрата за „ужасния руски агресор“, толкова по-малко народите по света вярват на тази нова западна „страшна приказка“. Недоверието към западните ръководители стига дотам, че дори в цитаделата на „свободата“ – Ню Йорк, хората смятат Владимир Путин за „Миротворец и Спасител на света“.

Тази огромна пропаст, която полека зейва между Западните елити и техните народи, не е случайна. Тя се появи именно, заради лъжите и коварствата, които Запада превърна в свой арсенал, в необявената  война срещу Руската федерация. Споменатата пропаст ще се увеличава с всеки изминал ден, ако евроатлантиците продължат със своите безочливи и нагли лъжи. Поради простата причина, че днес вече лъжите повторени и милион пъти,  не стават истини, а предизвикват у хората и народите само недоверие и гняв към САЩ.

Но колкото и да се пенявят съвременните Херостратовци, те са безсилни да променят фактите. И това ги докарва до неконтролируем бяс, защото не могат да проумеят как при толкова много и толкова мощни медии, и при толкова милиарди долари, похарчени за тях, са на път да изгубят главното си оръжие – доверието на народите, вярата на хората че те са олицетворение на свободата и справедливостта.

За тяхно безкрайно удивление и ужас, олицетворение на свободата и справедливостта вече е една друга държава – Русия! И нейния президент Владимир Путин.

Руската мечка е на път да победи Дракона и да постави началото на нова ера в развитието на човечеството. Защото през каквито и пречки да минава, изконната нужда на човека от справедливост постепенно прониква и пак завладява сърцата хората по планетата… и няма сила, която да я спре! Skandalno.net

Автор Иво Македонски, Skandalno.net

3 кометара за ВНИМАНИЕ! ЗАПАДЪТ СЕ СРИВА! Британският Военен Министър Призна Изконното Право на Русия Върху Крим! Виж Тук:

 1. Анонимен Отговор

  11.10.2016 в 20:33

  Само от руските ракети ли загиват мирни хора.Забравихте много бързо добрата американска ракета в Горна баня. Но, ако имаше жертви,то те щяха да са загинали от ракетите на добрите американци.Това което става в Сирия от страна на американските, не е ли намеса във вътрешните работи на Сирия??? Какво правят там?

 2. ЕБЕЦА Отговор

  11.10.2016 в 23:02

  Да го духат шибаните американски гъзобливи български политици. Да става Е-ТА световна война и вдичко да приключва. Да го духа АМАРИКА

 3. Plamen Zahariev Отговор

  12.10.2016 в 15:48

  Това е резултатът от ултиматума! Сега трябва да изчакаме да видим другите ефекти. Путин играе „ва банк“, но има много неизвестни козове…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *