Владо Пенев ще се жени за Марта Вачкова

Марта и ВладоСлед като на два пъти живяха заедно и се разделяха, актьорите Владо Пенев и Марта Вачкова са решили най-после да се вземат официално.

Старата любов ръжда не хваща и тази поговорка  важи с пълна сила за двамата.

Те имали дълга и страстна връзка още  по време на щастливите студентски години  в НАТФИЗ. Тя обаче като всички младежки увлечения, претърпяла крах и всеки тръгнал с нов партньор, но въпреки това оттогава останали  добри приятели и разчитали един на друг в тежки моменти.

Бяхме гаджета с Мартина, връзката ни беше много сериозна и не мога да се сетя защо тогава не се оженихме с нея. Нещата се  случиха някак извън нас и независимо от нас, твърди Владо.

Пенев има един брак зад гърба си, който след десет  години завърши с мъчетелен  развод и една дъщеря Яна. Марта също се омъжи за малко и има дъщеря Рада.

В момента нито Владо , нито Марта имат сериозни гаджета, а само обожатели. И двамата са станали на почетната възраст  55 години и колкото повече годините минавали, толкова повече се тревожели, че са изпуснали шанса да се задомят за подходящата за тях половинка.

Марта и Владо са заедно почти всеки ден заради работата, или за по едно кафе. Даже заживяха  заедно за малко, но после се отказаха, като че ли се излашиха, разкриват приятели на Пенев.

Преди няколко вечери Владо успял силно да изненада Марта, като къде полушеговито,  полусериозно паднал на колене и церемониално предложил брак на Вачкова. Тя се трогнала от този жест и казала мечтаното „да“.

„Мартина винаги е била тайно влюбена в него и сега товао предложение страшно я зарадва“, казаха  запознати с отношенията им. Двамата си обещали, че ако не срещнат голямата си любов, докато станат на 65 години, след това ще се вземат официално и ще делят старините си заедно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/du1qpyQXBuM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *