Владимир Путин: САЩ и НАТО са БЕЗСИЛНИ пред Новите Руски Оръжия! Атакувайте ни, ако ви стиска! Вижте защо Руския Президент е толкова Уверен:

САЩ и НАТО са на колене! Руската федерация показа пред света най- новите си оръжия! Владимир Путин за пореден път изненада много неприятно западните лидери, които вече планираха как да нанесат изпепеляващ ядрен удар по Русия.

„Никога няма да употребим сила първи. Ако обаче някой удари ядрено нас или наш съюзник, ние ще отговорим на мига със същото и последиците ще са трагични“, категорично заяви руският президент вчера.

„Ние призовахме за диалог САЩ и НАТО, но никой не ни чу. Чуйте ни сега.“, заяви Путин и показа най- новото поколение руски оръжия, наречени „Авангард“. Руският държавен глава разкри, че руската армия разполага вече и с хиперзвуково оръжие. Нещо, което се разработва в много военни лаборатории по света, но никой освен руснаците все още не е реализирал.

„Американската система за противоракетна отбрана (ПРО) е БЕЗСИЛНА пред нашите ракети“, заяви още Владимир Путин.

Технологиите, използвани за създаването на тези оръжия, са дълбоко засекретена разработка на руски учени. Путин е категоричен, че нито една армия в света към момента не може да се похвали с такова въоръжение. И дори по някое време да се доберат до същата технология, руските учени вече ще са разработили още по- съвършени ракети, категоричен е Владимир Путин.

Вчера на конференция по разоръжаването в Женева, външният министър Сергей Лавров разкри, че „САЩ подготвят европейските държави от НАТО за ядрен удар срещу Русия“.

Фактите потвърждават напълно думите на Лавров. Ето впрочем какви са те в хронологичен ред:

– Според новия курс във външната политика на САЩ, като заплаха номер 1 за страната, бяха определени Русия и Китай. Борбата с тероризма вече не е сред приоритетите на Вашингтон. Русия се явява основен конкурент на САЩ във военно отношение, а Китай – в икономиката.

– САЩ представиха новата си ядрена доктрина. В нея има две чисто нови постановки: САЩ вече не дават гаранции, че няма първи да употребят ядрено оръжие. И второ, САЩ вече ще отговарят с ядрен удар дори при атака с неядрено оръжие – срещу държавата им, или срещу техен съюзник. Вашингтон си запазва правото на двойно тълкувание на положенията, пише още в документа.

– Президентът Доналд Тръмп поиска рекорден бюджет за Пентагона през 2018 г. в размер над 700 млрд. долара. Той заяви, че основното перо от него ще се изразходи за обновяване на ядрения арсенал на САЩ и за разработване на нови ядрени ракети.

След като месеци наред Тръмп и САЩ не спряха да говорят за ядрени удари и оръжия, Русия реши, че е време да им „сипе“ двойна доза от същото. С тази разлика, че Путин показа, черно на бяло пред целия свят новия облик на руската армия и въоръжение. Аргументира се изчерпателно и много нагледно. Говори открито и директно.

А истината е, че САЩ и НАТО просто няма с какво да му отговорят. Нито вербално, нито материално. Сега тепърва ще трябва да впрягат технологичния си капацитет, за да изследват и копират новите технологии на Русия.

Ще се опитат, разбира се, да обвинят Путин и Руската Федерация в агресия. Но на всички вече е ясно кой е истинският агресор и кой от 2013 г. се опитва да вкара Русия във война.

Войната обаче май вече свърши. И Русия я спечели! Или поне конфликтът ще замръзне в тази точка за известен период, докато САЩ и НАТО умуват какво да правят – да се втурнат да догонват руските технологии, или тихо и кротко да започнат да намаляват милитаристичното напрежение, което сами ескалират от 2013 г.

И докато западняците умуват как да оправят кашата, която сами забъркаха, Путин обяви новия си план! Той заяви, че Русия става новата страна на неограничените възможности, която вече инвестира стотици милиарди за да привлече най- големите специалисти от цял свят. Дали това руско чудо не се случва и с финансовата помощ на Китай? Въпросът май е риторичен. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. Мдааа, Владимир Владимирович им бръкна в…е, онова място, дето слънце не вижда! И така трябва! Дали ще се усетят ония да си седнат на нас*****е задници? Ами въпрос на време е да осъзнаят, че това не е Русия от 1990-та и г-н Путин не е предателят Горбачов или пияницата Елцин…

  2. Гордея се с вас братушки вие сте надежда опора и мечта на целия български народ господ винаги да ви пази обичаме ви

  3. За да се стигне до момента лично Владимир Путин да повдигне завесата над секретните нямащи аналог в света оръжия на Великата Русия, вероятно коварните войнолюбци от Пентагона са били на прага да нападнат Русия! Разбира се ние обикновенните хора това ще го разберем след много години! Аз лично съм убеден, че сме били на прага на глобалена ядрена война срещу Русия и с изявлението си руският президент я спря, защото изплаши до смърт подпалвачите и. Да живее нашата Освободителка Русия! Господ здраве да дава на нейния велик президент!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *