Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Виктор Николаев пред фалит и развод заради КТБ

Виктор НиколаевВиктор Николаев е сериозно притеснен заради проблема с КТБ, който му довел куп лични проблеми на главата.

Водещият бил скатал всичките си спестявания в КТБ, както много негови колеги заради високата лихва. Но вместо да печели от лихвите, сега той стои без пари и взима заеми, за да поддържа високия си стандарт на живот.

Въпреки че бил сериозно блокиран финансово, той завел жена си на задължителната им почивка в Гърция и от това затънал в сериозни заеми. Парите за почивката смятал да вземе от банката и заделял там цяла година, но се наложило да ги вземе от приятели.

Николаев би могъл да не трупа дългове, като отиде през ваканцията на някое по-евтино място, но понеже бил човек от голямото добро утро, не можел да си позволи да се смесва с простосмъртната тълпа по нашенските курорти. Освен това вярвал, че нещата с КТБ ще е оправят и ще гушне лихвичките. Едва наскоро научил, че ако банката отвори, няма да се начисляват никакви лихви, а ще бъдат върнати чистите суми на вложителите.

Темата за КТБ се превърнала в лична кауза за водещия и той разпъвал на кръст всеки гост, който е малко от малко компетентен по темата. Никой обаче не можел да му даде конкретен отговор какво ще стане с банката, а това го изнервяло все повече и повече.

Освен това си имал неприятности и вкъщи. Жена му непрекъснато му пиляла на главата, че уж е новинар, а не е разбрал какво ще стане с банката и като пълен глупак оставил спестяванията си там.  Сега семейството имало нужда от пари, а трупало заеми, което изнервяло обстановката и съпрузите непрекъснато се карали. Виктор идвал все по-отчаян на работа, твърдят колегите му.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *