Вижте с кого Деси Цонева се утешава след смъртта на баща си /СНИМКА/

Деси Цонева мъжДеси Цонева продължава да се държи странно след внезапната смърт на баща си.

След доста интервюта и изяви, тя се събра за кратко даже с бившия си съпруг Янчо Таков, с когото са във война. Двамата имат син, разведени са от  доста  време и даже имаха сериозен  конфликт за попечителството над детето и правата за свиждания на бащата.

След смъртта на Митко Цонев кой знае защо  Деси е потърсила бащата на детето си, сдобрили са се, заровили са оръжията и тя се утешава при него. Потомствената журналистка даже се похвали със снимка във Фейсбук как е до мъжа, когото навремето изхвърли и как си прекарват чудесно. Тя е направила муцунка, синът й и Янчо са усмихнати до ушите.

Тя доста своенравно отговори на критиките, че се държи изключително неподходящо и необяснимо в първите 40  дни на траур след смъртта на баща си и непрекъснато поства различни статуси във фейсбук, дори преговаря за повече пари, за да влезе във ВИП Брадър.

Според Деси, баща й не би желал тя  демонстрира тъга и скръб, а просто да си продължи живота, защото траурът и скръбта нямали да помогнат на никого.

Влизането си във ВИП Брадър пък оправда с факта, че ще дари хонорара на новоучредената фондация за млади журналисти на името на баща й.

Идеята за фондацията се роди толкова бързо и то по времето на шока от случилото се, че на погребението на Цонев, опечалените носеха вместо цветя – пари и ги пускаха в кутия като на сватба.

Това също възмути някои, а журналисти разкритикуваха екстравагантната идея и написаха, че всяко нещо става с времето си, а на погребение човек просто скърби.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *