Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вижте страшната тайна на пенсионерката Виолета, която беше изритана на бургаска спирка!

Няма българин, който да не разбра за поредната проява на жестока агресия в Бургас.

Свикналият на всякакви психарски  и кървави истории народ се потресе, когато пенсионерка бе изритана от местен хулиган, именуващ себе си „батка“ и потрошена жестоко. Това се случи посред бял ден на спирка, където хората си чакаха кротко автобуса. Когато рейсът се задал, внезапно местният „герой“ Живко скочил и изритал с бутонките жената в гърба. Тя паднала и се охлузила здраво, а кракът й е счупен в бедрото и ще трябват много време и пари докато се оправи. Виолета пък отивала да вземе  рецепта за лекарства за болния си съпруг, когото гледа. Сега кой ще ги гледа двамата, един Господ знае.

Като всички големи „батки“ и Живко не хареса ареста. Внезапно той ревна със сълзи пред журналистите „Искам при мама, вече няма да правя така“, а в съда при гледане не мярката му за неотклонение, обясни, че ритнал Виолета, понеже го гледала „лошо“.

Внимавай, българино! Внимавай как ходиш, как гледаш, какво правиш, защото винаги ще се намери някой да не му хареса я чантата ти, я погледа, я походката и ще ти нанесе такъв шут в гърба, че ще се молиш да те е убил, а не да се гърчиш от болки в ортопедията и да се чудиш как ще живееш и как ще  я караш по-нататък.

Това, че Живко е наркоман, е само смекчаващо обстоятелство за съда. Надрусал се, не бил на себе си – тинтири-минтири. Че се лекувал два пъти в психото, е още по-смекчаващо обстоятелство. Ето, не е добре момчето, може да рита, да хапе, да убива, но трябва да го съжалим и да го пуснем. Поне според адвоката му, известният защитник на убийци в морския град Благой Потеров.

Фактът, че  психиатрите твърдят, че хулиганът е напълно вменяем, не променя нещата, според адвоката. Той вярва на клиента си, или на тези, които му плащат, че бабата го е предизвикала с нещо. При това, докато е била с гръб към него.  Живко пък твърди, че не помни нищо, че всичко му било в мъгла, но пък запомнил, че Виолета, която виждал за пръв път, го гледала „лошо“.

Каква е тайната вина на клетата пенсионерка? Че се озовала на неподходяща спирка в неподходящо време. И не е предвидила, че „батката“, който се друса още от девети клас, който дори е пратен от майка си на квартира, за да не посегне на малката си сестра, ще се окаже точно там и ще чака същия автобус.

Без да сме врачки, ще предположим какъв ще е изходът от делото. Наглият наркоман ще извади доказателства, че е бил в умопомрачение и невменяем, ще отнесе някоя я условна, я лека присъда, после ще го пуснат, а той ще продължи да дебне с още по-голяма страст кой го гледа лошо и да раздава шутове.

А ако го погледне дете?…

Хиляди, даже стотици хиляди статии са изписани за неадекватната ни съдебна система и за невъзможността на обществото да се опази и да се справи  с биячите, насилниците и убийците.

Например знае ли някой какво се случи с 16-годишния Митко от Бургас, който изби зъбите на възрастен инженер, защото направил забележка на приятелката му да си свали калните ботуши от седалката? Случаят пак беше в автобус, а анаболният младеж смля от бой възрастния човек пред безразличните очи на пътниците.

Бъдете сигурни, инженерът си остана без зъби, а Митко не е в затвора и  получи присъда „порицание“.

Агресията не беше наказана, така както обществото очакваше, а младежът се изкара афектиран, че правят забележка на гаджето му.

Подобен сценарий има  и при двойното убийство в София, което е на път да стане тройно, защото третата жертва бере душа. Строителен предприемач застреля партньорите си на бизнес-среща. Дължали му пари. Докато течали преговорите, извадил пистолета и ги натръшкал.

„Исках само да ги сплаша, не да ги убия“, твърди сега  Драгомиров и иска да излезе на свобода, защото имал разклатено здраве – високо кръвно и диабет.

В нормална държава никой не отива на бизнес-среща с пистолет в джоба. Ако някой дължи на някого пари – има си съд за целта.

В България обаче съд явно няма. И никой не разчита на него.

Драгомиров избира пищова, вместо да заведе дело.

В Бургас младежи се организираха във Фейсбук и дебнат край квартирата на Живко просто да го изритат здраво в гръб, като го пусне съдът. Защото не вярват в правосъдието и не смятат, че той ще бъде наказан справедливо. И искат да го накажат самите те, защото Виолета символизира всички беззащитни баби, които кретат по улиците да отидат я до магазина за комат хляб, я до болницата за лекарства.

Народът взе правосъдието в свои ръце. За лъжците – куршум, за побойниците – бой.

А магистратите трябва да се замислят дали не идва техния ред?

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Вижте страшната тайна на пенсионерката Виолета, която беше изритана на бургаска спирка!

  1. Анонимен 1 Отговор

    21.05.2017 в 22:46

    Едно време, може би преди повече от 60 години, се появи един психично болен, Жоро Павето, който с павета уби един или двама човека. Това за онова време беше нещо нечувано. Сега това е ежедневие в България. Не са виновни нито психично болните убийци, нито пострадалите жертви. Виновна е държавата, управата, или по-точно системата в която се намира държавата. Държава която вместо да лекува психично болните, ги пуска по улиците да извършват убийства е по-скоро една престъпна мафия. Може би не всички убийци са психично болни. Тогава това са деца израснали без контрол и възпитание за което за държавата също така е виновна. Пак в „лошия“ комунизъм, такива деца се изземаха от неспособните да възпитават децата си родители, и ги изпращаха на принудително възпитание и обучение в така наречените „макаренковски“ училища. Така че, за всичко е виновна държавата, или системата. Хората са това каквото е направено от тях.

  2. Джули Ненова Отговор

    22.05.2017 в 17:18

    Абсолютно те подкрепям. Няма държава, в която лудите да си ходят свободно по улиците и да убиват наред. А този даже не е луд, а наркоман, с тотално промит от дрогата мозък. В лудницата и токова! Утре ще убие дете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *