Вижте коя е Новата на Асен Блатечки! Актьорът май ще прави Трето Бебе… на Трета Жена!

asenМария Силвестър е поредната красавица, която е обсебила мъжкото его на актьора Асен Блатечки.

Двамата вече втора година са заедно  в риалитито  „България търси талант“, но едва този сезон са се сдушили по-здраво и буквално са неразделни.

С останалата част от екипа актьорът се държал като примадона и едва – едва отронвал по някоя дума, но с Мария винаги намирал какво да си каже и двамата се отделяли на сладка приказка по време на всяка почивка.

Кастингите вече минаха из цялата страна и  Асен и Мария сега участват в монтажа на първите епизоди от конкурса за таланти, както и в сценария на голямото състезание между избраните, което ще започне скоро в ефира на Би Ти Ви. Подготовката вече е под пълна пара и това е повод двамата да са непрекъснато заедно, а вечер Блатечки да изпраща водещата галантно до къщи. Какво се случва после никой не знае, но всички шушукат, че отношенията им са станали опасно близки и откровено се свалят.

„За другите е като темерут, дръпнат, нервен, язвителен… Но като види Мария – грейва“, недоволстват останалите от екипа.

Асен и Мария

Мария е свободна жена, откакто се разведе с единия от братята Мангасарян. През лятото бе спипана с чужденец на морето, но повече никой не ги е виждал заедно. За разлика от нея Блатечки има две жени – Катерина и Диляна Попова – и две деца от тях ,

Но той си е такъв. Нищо чудно да е добавил вече в харема си и трета. Нищо чудно да направи и на нея бебе и да се измъкне по терлици, оставяйки я сама с детето. А после да се върне при Катя, която търпи всичките му кръшкания и всичките му женички, коментират в Би Ти Ви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/iPfQnnHXULM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *