Вижте кой се подигра с трагедията на Златка!

Златка финал ревДокато вчера Златка Димитрова плачеше в страницата си във Фейсбук и оплакваше нероденото си бебе, случайно или не в същото време вървеше реклама на ВИП „Брадър“.

Там тя е представена като учителка по география, която преподава на Азис столиците и имената на държавите, а той се чуди кое се пише по-лесно Иран или Ирак, защото пък не бил ходил на училище.

Репликите на Златка са култови, клипчето е смешно, даже комично и лови бъдещи зрители на Брадъра. Веселба да пада и бизнесът да върви.

Чуха се възмутени гласове, че клипът трябва да се свали заради трагедията на Злати с изгубеното бебе и даже бе написано, че Нико Тупарев се възползва от тази трагедия, за да гради имидж на предаването си. Наистина от една страна изглежна нелепо – Златка реве за бебето, а нейният клип весели българския народ.

Но чак пък да се сваля…Въпросът е доста спорен и предизвика различни мнения в мрежата. Клипът е направен преди нещастието да се случи и няма как  продуцентите да знаят какво ще стане. Освен това, всичко случило се в Къщата е тяхна интелектуална собственост и те могат да я използват дори ако самият участник се спомине.

На всичкото отгоре читатели изтъкват друга подробност от миналогодишния Брадър. Тогава пак се случи нещастие и почина бащата на Златка. По договор тя можеше да прекъсне участието си и да се отдаде на скръбта си. Беше й предложено да си отиде, но тя си взе само ден „отпуск“ за погребението и се върна в предаването по собствено желание под предлог, че искала да помогне на Боби и да пускат смс-и за него.  След което използва умело цялата си трагедия, за да спечели предаването.

Така че в момента трудно може да се определи кой е морален, кой какво трябва или не трябва да свали. Животът и бизнесът продължават.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *