Вижте Кой Печели ВИП Брадър! Няма да повярвате! Виж Тук:

КучковЖорето Кучков, който избяга от ВИП Брадър часове преди да влезе в Къщата е безспорният победител в риалити щоуто!

Той осребри победата си, като показа среден пръст на продуцентите и си навлече гнева им. Още преди месец за всички беше ясно, че ще е един от участниците и е подписал договор за влизане в предаването.

Даже престоял едно денонощие в хотела, заедно с останалите звезди. Но броени часове преди да се качи на лимузината, която да го отведе на черваното килимче в Нови хан, той се изплашил и духнал през задния вход на хотела.

Продуцентите останали изумени и шокирани, без да имат възможност да реагират. По традиция те винаги се запасяват с по няколко участника в резерв, но в случая нямали време да заменят женствения младеж с друг такъв.

На зрителите им се видя доста странно, че в шоуто влизат нечетен брой участници, но решиха, че се чака гост-звезда. Всъщност звездата, или картонената петолъчка бил Жорето, който в последния момент размислил… и панически хукнал да се спасява от резила в национален ефир.

Най-вероятно младежът е размислил, след като е прочел негативните коментари за бъдещото си участие и е решил спонтанно да изфиряса миг преди старта.

Жорето Кучков наистина спечели шоуто, като не влезе в него. Защото сценаристите бяха подготвили доста пиперливи интриги и скандали, в които да го замесят и изложат. Дори не поканили плеймейтка, понеже смятали, че Кучков достойно ще я замести. Младежът обаче се сетил в последния момент, че ще го направят на маймуна и драснал.

Продуцентите са бесни и излязоха с официално обръщение към зрителите. Те твърдят, че никога не са излизали с лъжлива предварителна информация за участниците и никога не се е случвало да подведат феновете на предаването. Кучков бил подписал договор и сега ще понесе всичките последствия от нарушаването му.

Най-вероятно Нико Туперав ще съди опърничавия и страхлив участник и ще му вземе доста пари, които са неустойката при  самоволно напускане на предаването.

Кучков пък едва ли има такава сума, че да я плати… и делото буквално ще се закучи!!!

Не е ясно и кой ще заеме мястото му, но водещите снощи намекнаха, че участниците са 17 засега…

Има вероятност и Жорето да се върне в шоуто, за да не плаща пари, но след като скандалът стана публичен пък, продуцентите едва ли ще го вземат обратно. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *