Вижте Кой Накара Плевнелиев да се откаже от втори мандат! Истината е повече от Скандална:

0

ПлевнелиевПрезидентът Росен Плевнелиев, който внезапно и най-изненадващо заяви, че отказва да се кандидатира за втори мандат, го направил под силен натиск от… съпругата си Юлияна.

Миналата седмица държавният глава  изненада даже ГЕРБ,  които го издигнаха и го направиха президент, като заяви, че има други планове и няма да се включи в борбата. Хората около него го потупаха радостно по рамото, а Бойко Борисов даже тегли едно прочувствено слово колко добър президент е и как добре е работил за България /разбирай за интересите на САЩ – б.р./ и колко работа още има да свърши /пак за САЩ – б.р./.

„Някои се опитаха да застанат между нас и да ни скарат, но ние винаги сме били единни, нямали сме противоречия и заедно сме се борили в името на избирателите“, излъга в типичния си стил Борисов, пропускайки удобно да спомене, че само преди две седмици президентът сложи вето на Изборния кодекс, който не друг, а депутатите му от ГЕРБ гласуваха. Но явно това изказване на Борисов е в правилата на добрия тон и на политическото лицемерие, което ни залива отвсякъде.

Плевнелиев каза, че има лични причини да не се кандидатира… И този път не излъга! Зад решението му няма натиск от нито една политическа сила, а от жена. При това неговата собствена!

Плевнелиев, ЮлиянаЮлияна поставила ултиматум пред мъжа си, че ако отново се запъти към президентското кресло и се закотви там за още пет години, тя ще подаде молба за развод. Първата дама, която нито веднъж не изигра ролята си на такава, била категорична, че иска мъж, който да се грижи за семейството си, а не децата му да го гледат само по телевизията. Призовала го да спре с кариерата си в политиката и да бъде истински съпруг и баща.

Тя заявила в прав текст, че нито народът го иска, нито партията му… и е безсмислено да се натиска за поста. Но ако пък много държи, може да участва в изборите. В такъв случай обаче тя ще го напусне преди това заедно с децата и няма да му се меси повече.

На практика Роско и съпругата му Юлияна били като разведени пет години, тъй като тя категорично отказала да живее в президентската резиденция, а той пък рядко се прибирал в дома си, влачейки след себе си цялата охрана на НСО.

Причина за твърдото решение на Юлияна бе и неочакваната смърт на най-големия им син Филип. Тогава съпругът й беше покосен от скръб, но не остана при семейството си да му бъде опора, а отново се зае с държавните работи.

От години семейството не спи в една спалня, твърдят хора от президентството. Юлияна имаше връзка със свой колега, а Росен – с прессекретаря си Мария Иванова.

Сега желязната лейди е решила да даде последен шанс на брака си.

Но този шанс ще струва кариерата на мъжа й като политик и то явно завинаги.

Не е ясно обаче Юлияна от свое име ли действа или по поръчка на някоя партия, шушукат из кулоарите на президентската резиденция.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *