Албена Вулева опита да Избяга от Нощен клуб, без да си Плати Пиячката! Вижте Защо:

Албена Вулева1Албена Вулева се опита да мине между капките и да се измъкне  от заведение, без да си плати пиенето.

Бившата телевизионна водеща, която сега се кани да разкаже играта на тв. канала „Евроком“  едва не предизвикала скандал в столичния клуб „Бедрум“.  Тя се появила леко на градус със своя приятелка и двете се закотвили на бара, поръчвайки си питие след питие.

В началото Албена се опитала да предизвика вниманието на присъстващите и да получи полагащите й се овации, но никой не я познал. Това доста я жегнало, тъй като  се смятала за звезда и не можела да си представи, че няма да й обърнат внимание и няма да се размине без някой да й поиска автограф, или поне да й натрапи присъствието си, а тя с удоволствие да го отреже.

Като видяла, че няма да има фанфари и ухажори, или поне опоненти, които ще се опитат да спорят с нея, тя се задълбочила в разговора с приятелката си. Двете прекарали часове в заведението, а какво са обсъждали никой не чул заради гюрлутията.  Вероятно и самите те трудно са се чували, но пък в това му е чарът на един клуб. Всички да говорят и никой никого да не чува.

Когато си пийнали порядъчно, двете дами решили да си тръгнат, докато все още са на собствен ход. Но в бъркотията Вулева забравила да си плати сметката, която надхвърляла сто лева. Барманът веднага сигнализирал на охраната и още на вратата устатата телевизионерка била спряна и учтиво помолена да се върне и да уреди финансовата страна на престоя си в заведението.

Боже, колко съм разсеяна, ударила се по челото тя и с нервен смях се запътила обратно.

Сега персоналът гадае защо се е опитала да избяга. Дали наистина е толкова разсеяна, че се е улисала и е забравила, дали питиетата са й дошли в повечко и хич не се е сетила, че като се пие, се плаща, или просто е решила, че няма да я забележат и се опитала да мине между капките, а веселбата й да остане за сметка на заведението. Припомняме, че преди Време Вулева бе позорно хваната от охраната на столичен хипермаркет при опит да краде стока.

https://youtu.be/nYI7TrHBHUQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *