Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Албена Вулева опита да Избяга от Нощен клуб, без да си Плати Пиячката! Вижте Защо:

Албена Вулева1Албена Вулева се опита да мине между капките и да се измъкне  от заведение, без да си плати пиенето.

Бившата телевизионна водеща, която сега се кани да разкаже играта на тв. канала „Евроком“  едва не предизвикала скандал в столичния клуб „Бедрум“.  Тя се появила леко на градус със своя приятелка и двете се закотвили на бара, поръчвайки си питие след питие.

В началото Албена се опитала да предизвика вниманието на присъстващите и да получи полагащите й се овации, но никой не я познал. Това доста я жегнало, тъй като  се смятала за звезда и не можела да си представи, че няма да й обърнат внимание и няма да се размине без някой да й поиска автограф, или поне да й натрапи присъствието си, а тя с удоволствие да го отреже.

Като видяла, че няма да има фанфари и ухажори, или поне опоненти, които ще се опитат да спорят с нея, тя се задълбочила в разговора с приятелката си. Двете прекарали часове в заведението, а какво са обсъждали никой не чул заради гюрлутията.  Вероятно и самите те трудно са се чували, но пък в това му е чарът на един клуб. Всички да говорят и никой никого да не чува.

Когато си пийнали порядъчно, двете дами решили да си тръгнат, докато все още са на собствен ход. Но в бъркотията Вулева забравила да си плати сметката, която надхвърляла сто лева. Барманът веднага сигнализирал на охраната и още на вратата устатата телевизионерка била спряна и учтиво помолена да се върне и да уреди финансовата страна на престоя си в заведението.

Боже, колко съм разсеяна, ударила се по челото тя и с нервен смях се запътила обратно.

Сега персоналът гадае защо се е опитала да избяга. Дали наистина е толкова разсеяна, че се е улисала и е забравила, дали питиетата са й дошли в повечко и хич не се е сетила, че като се пие, се плаща, или просто е решила, че няма да я забележат и се опитала да мине между капките, а веселбата й да остане за сметка на заведението. Припомняме, че преди Време Вулева бе позорно хваната от охраната на столичен хипермаркет при опит да краде стока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *