Вижте жената с най-огромните бедра в света!

бедраДами, не отслабвайте, не се мъчете с диети, защото мъжете харесват пълничките, съветва жената с огромен ханш, която работи като…стриптийзьорка.

Микел Руфинели, която безспорно е обявена за притежателка на най-обемните бедра в света, дава съвет на жените никога да не се опитват да  свалят килограми, тъй като мъжете харесвали пищните форми, макар че го криели.

41-годишната американка твърди това в снимания  документален телевизионен филм за пълни жени „World’s Biggest Hips“ („Най-големите бедра в света“). Там тя е поела ролята на главна героиня.

„Обичам формите си, не пазя диети, килограмите не ми пречат,  нямам здравословни проблеми заради тях. Мъжете не обичат слабите, те предпочитат фигури  тип „пясъчен часовник“, пояснява рекордьорката и дава за пример себе си.

Руфинели се хвали, че е в много добра физическа форма, за която могат да завидят много жени. Обиколката на бедрата й е 246 сантиметра,  на талията обаче само 102 сантиметра. Микел е висока  162 сантиметра и тежи внушителните 190 килограма. Въпреки това е бодра и подвижна.

През 2013 година Руфинели получава приз  от Академията за световните рекорди (World Record Academy) и е обявена за притежателката на най-големите бедра в света.

Рекордьорката  е родена в Лос Анджелис през 1972 година. Страда от заболяване, което натрупва масни тъкани само в определени части на тялото . Омъжена е от 2002 г. за човек, който бил лудо влюбен в нея. Родила му е четири деца и работи като… стриптийзьорка, която има много фенове на шоуто си. Изяжда по 3000 калории на ден, защото има завиден апетит.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *