Вдовицата на Коста Цонев Изригна: Защо Хвърляте Помия по Деси? Тя страда! Ето Отговорът на Skandalno.net Виж Тук:

0

Деси замъгленаВдовицата на Коста Цонев – Ели, се хвърли в защита на доведената си внучка Деси Цонева.

„Не мога да разбера каква е целта на измислената  помия, която се изсипва върху нея. Момичето още е в голям ступор заради смъртта на баща си,  още не може да превъзмогне това, което се случи. Стига сте я ръфали, престанете да се занимавате с нея!“, изригна ядосано втората жена на великия актьор.

Ели Цонева
Ели Цонева

„Какво като не носи черно? Мъката е в сърцето, не в дрехите!“ – завърши ядосаната вдовица.

Госпожа Ели или не гледа „ВИП Брадър“, или си е сложила розови очила пред телевизора.

Никой, ама никой не си е позволил да критикува доведената й внучка, че не носи черно. По-скоро критиките са, че от време на време не носи нищо… Или се облича така, че и съквартиранти и зрители се чудят накъде да гледат от срам.

Деси ДупеАко големият ступор на Деси се изразява в давене с алкохол, тук сме съгласни.

Огромен ступор я е хванал.

В къщата тя не спира да наддига чашката от ранно утро… до другото утро. И не подбира какво има в чашата си – шампанско, уиски, или чист спирт /добре, че последният не се внася в къщата/. Страстта й към „огнената вода“ обаче не е заради случилото се с баща й, а от години. Във Фейсбук могат да се намерят огромно количество нейни снимки, които ще засрамят и най-закоравелия алкохолик. На много от тях Митко Цоневата щерка сърба водни чаши, пълни с уиски, а на други фотоси прави същото. но полугола!

Деси сексОсвен това, бабо Ели, скърбящ човек може да дави мъката си в алкохол, но някак не се връзва да си облече къси панталонки и да се разчекне с вирнато дупе върху масата под предлог, че я чисти.

Човек в ступор гледа в една точка, или е смирен, а Деси тича от ъгъл до ъгъл и клюкари останалите с адско наслаждение, обиждайки ги по всякакъв начин, дори с псувни!

Скърбяща дъщеря не говори с навлажнен поглед  пред цяла България, че й липсва секс, че си ляга с когото й падне… Не се мята първа на купона и не се кълчи във вещерски мръсни танци.

Не знаем вие кой „ВИП Брадър“ гледате, но ние гледаме този, който излъчват по телевизията и „изпаданла в ступор от мъка Деси“ никъде не виждаме. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *