Васил ще е името на бъдещото отроче на Ива Софиянска

Ива Софиянска бременнаИва Софиянска – Божкова ще кръсти бъдещият си син Васил, издават приближени на богатото  семейство.

Щерката на бившия  кмет на София е решила да засвидетелства уважението си към своя свекър Васил Божков, който пък се смята  за най-богатия човек в България. Баща й няма нищо против бебето да вземе  името на свата му.

Ива и Антон чакат мъжка рожба през август. Полът на бебето бил потвърден и видеозон, каза Ива. Тя вече има дъщеричка  Мая на една годинка, която е  кръстена на майката на Антон.

Още като забременях бях сигурна, че ще е момче. На  Мая също  знаех пола, преди да ми го кажат. Това е някакво майчино усещане, типично женско, трудно е да го обясня, разказа Ива.

Стефан Софиянски  има внук Стефан от най-голямата си дъщеря Елена. Така името ми е продължено, затова нека си имаме и един Васко, коментирал Софиянски пред приятели.

Носеше се слух, че Антон и Ива се  разделили, който не бил съвсем безпочвен. Синът на Васил Божков бил много изнервен покрай втората  бременност на жена си и се изнесъл от семейното гнездо да си почине и да си отспи. Раздялата  била временна, за да се кротне бъдещата майка.

Втората бременност на Ива била тежка и  истерична, тя плачела с повод и без повод, била чувствителна и подскачала от най-малкото  нещо. Хормоните й бушували, сменяла настроенията си за нула време и  от кръшен смях преминавала в неистов рев и самосъжаление, клюкарят нейни близки приятелки. Тя по принцип била от ревливите, но плачела по всякакъв повод и даже без никакъв. Вероятно втората й бременност дошла твърде бързо след първата. Най-чести свидетели на  настроенията й ставали бодигардовете, които ходат до нея неотлъчно и я пазят денонощно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *