Валери утеши мъката на Николета с нов джип

Николета сърдитаВалери Божинов не можел да понася, когато хубавата му жена страда и решил да я разсее с подарък.

Съпругът под чехъл най-добре знаел какво може да зарадва жена му и да й вдигне настроението, затова я изненадал с чисто нови джип,  модел от 2014-та, а цената му е  най-малко  200 000  лева. Возилото веднага върнало усмивката на лицето на посърналата  и фучаща вкъщи  моделка.

След като стана ясно, че Николета е отсвирена като водеща на предаването „Поверително“, тя все още се тръшкала от  догадки и притеснения  дали от новия сезон изобщо ще има работа. Ни Ло се беше засилила да се намърда на мястото на Венета Райкова, но то е твърде висока топка и продуцентите не я записаха дори в резервите за препитване.

Лозанова се пръскала от яд, че може да влезе в графата на най-бързо падналите от екран водещи и по-лошо – от тези, които така са се издънили, че никой никъде не ги иска.

Затова и Валери, който много  добре познава нрава на любимата жена, преценил, че е дошъл моментът  да й купи нещо нов  и разбира се,  голямо и скъпо. Като джип например.

Както си му е редът плейметката се зарадвала безумно, настроението й се оправило и тя веднага постна возилото  в мрежата, за да дразни постоянната съперница Алисия и всички останали, които й се присмиват зад гърба. Лошото е, че някои от врагините не само не й завидяха на подаръка, но и се усъмниха дали изобщо е получила такъв.

Прави се на интересна. В момента Валери не може да си позволи такава покупка, казаха пък негови съотборници.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *