Валентин Вацев: 90% от българите Ненавиждат Борисов! ГЕРБ Печелят избори само с Манипулации!

„Най-важното явление за 2018-а г. е колапсът на нео-либералната идеология. Тя вече не тържествува, а се чуди как да закърпва и прикрива дупките си. От господстваща доскоро и силно арогантна идеология, Глобализмът вече премина в глуха защита“. Това заяви анализаторът Валентин Вацев в свой задълбочен коментар днс.

Днешните капиталисти вече не са точно капиталисти в класическия смисъл на това понятие. Те намаляха като брой и се трансформираха до „неофеодали“- станаха много по-богати и всевластни до степен, че вече контролират държавите. Появата им бе предречена от Маркс още през 19-ти в. Класовите им противници днес пък не са работническия пролетариат, а прекариатът – новите бедни. Защото през 21-ви век в света вече няма такова количество работници както през 19-ти и 20-ти век. Повечето са служители- – 70 % от населението на планетата вече е заето в сферата на услугите. Тези хора не са нито работници, нито селяни, а бедни служители- т.е. прекариат. И това бе предсказано от Карл Маркс. Който предупреди, че тази нова класова борба може да доведе до взаимно унищожаване на прекариат и неофеодали.

„ГЕРБ не е партия. ГЕРБ е системата! Неолибералната система. И тази система е лудо невиждана от повече от 90 % от българите. Тоест, това е системата на посоченото да господства малцинство, което няма нито общ език, нито общи морални установки с българското общество. Корени на ГЕРБ са навън – там, където е и геополитическият им ментор. Затова и предизвикват тотална ненавист. Изборните успехи на Борисов и колониалната му кохорта се дължат само на груби манипулации на изборния механизъм, осъществявани с крепката подкрепа на ЦРУ“,  коментира още Вацев.

Ето какво заяви анализаторът Вацев по отношение на процесите в света:

Най-после начело на САЩ застана убеден антиглобалист – убеден, осъзнат, енергичен, който е готов да унищожи Световната търговска организация, да обезглави и Федералния резерв на САЩ. Това и се случва в момента. Тръмп е готов да разруши НАТО, ако тази военна организация продължи да тежи на гърба на американския данъкоплатец“. В негово лице имаме един чистокръвен американски националист.

Това, което силно отличава президента Тръмп от предшествениците му, е че той не счита Русия за свой главен геополитически противник.

„Русия буквално размаза САЩ в Близкия изток. Русия победи.“ Потвърждава го и паническото изтегляне на американските военни от Сирия и Афганистан в рамките на 60 дни. Когато трябва да напуснеш базата си само за 60 дни… това си е чисто бягство. По-бързо от това е само, когато чакаш на покрива на посолството хеликоптер, който да те отнесе.

„Истината за Европейския съюз, която тази година ще лъсне със страшна сила пред очите на неподготвените, е, че още в средата на 2019 г. ще станем свидетели на решителния сблъсък между елитите, които вече имат национално самосъзнание и са поели свята отговорност пред своите народи, и проамерикански ориентираната паразитична брюкселска евровърхушка. Този сблъсък между националния консерватизъм и неолибералния глобализъм ще се открои най-ярко на евроизборите през май“. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. По идея всяка партия би трябвало да има собствена идеология. Нито ГЕРБ, нито СДС-ДСБ, патриоти, реформатори и пр. компрадорски партии нямат никаква своя идеология. Знам, че ще рипнат „А еропейските ценност?“ Майната му на тези ценности. Те са обоготявай се посредством ограбване на собственния си народ, докато не го докараш до просешка таяга. Тогава той ще бъде принуден да си продава вота пони за пет лева зада си купи хляб и да не умре от глад.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *