България в СМЪРТОНОСНИЯ КАПАН на ЕС и НАТО! Ще ни Помогне ли Русия! Виж Тук:

Напоследък шумният хор на българските евроатлантически жаби, които от години квакат, че трябвало да сме лоялни членове на ЕС и НАТО и друг изход сме нямали, стана непоносим. В своя блатен хор те дори успяха да въвлекат и президента. Но ако за Румен Радев все още има извинение, тъй като той не е бил досега в политиката, то за старите гербаджийски политикани в управлението – няма такова.

Между другото  членът на ръководството на БСП Валери Жаблянов заяви вчера в ефира на Нова телевизия, че ако ЕС и НАТО ни задължават за някаква опасна политика, ние трябва да преразгледаме членството си в тези организации. И да ги напуснем. Много е опасно, каза Жаблянов, България да се превръща в натъпкана с оръжие или с ГМО,  територия.

Пределно ясно е, че отдавна  по въпроса за членството ни в ЕС и НАТО има много и кардинално различни мнения.

Всъщност Истината е следната:  Приказките за нашия, тъй наречен „цивилизационен избор за бъдещето на България“ са лъжа открай докрай. Понеже цивилизацията, към която сме се запътили загива. Защото се превръща в монстър. В чудовище, което в предсмъртните си гърчове се опитва да унищожи целия свят за да удължи поне с още малко живота си.

Неопровержимо доказателство на този факт е  унищожението на България и на българския народ, което бе осъществено само за 25 години от „добричките“ ЕС и НАТО и техните български слуги.

Неопровержимо доказателство са лудите щатски и европейски либерал-глобалисти, които за да завладеят света, решиха да унищожат Русия. А заедно с нея и по-голямата част от човечеството. Защото в пепелищата на евентуална ядрена война малко хора ще оцелеят. Само господарите от Запада и една шепа роби. И това унищожение трябваше да се случи не за друго, а защото „господарите“ смятат, че сегашното човечество с милиардите хора по земята е прекалено голямо за нейните изчерпващи се ресурси. И прекалено неуправляемо. Но ако огромната част от човечеството загине в пламъците на ядрените експлозии, тези които оцелеят ще са малко. И много лесно ще бъдат командвани. Като роби.

Засега този апокалиптичен сценарий временно се отложи. Заради намесата на Русия и донякъде на Китай. Но работата на западните неолиберални глобалисти по мракобесния антихуманен проект продължава.

И сегашната „дейност“ на тъй наречения Европейски парламент го доказва неопровержимо. Те, в сговор с нашите „евродепутати“,  приеха „всеобхватното“ античовешко споразумение СЕТА. Което иска да направи националните държави слуги на щатските и западни мега корпорации. А след това постепенно да ги унищожи (не корпорациите, а държавите-б.а.). Естествено, заедно с народите, които ги населяват. Чувал ли е някой досега обикновено търговско споразумение, за каквото искат да представят въпросната СЕТА, да е „Всеобхватно“. Търговските споразумения са за отделни области и сектори на икономиката и търговията. Но да са всеобхватни – такова чудо могат да измислят само обхванатите от мания за величие  евроглобалисти. Които искат да стъпчат със своя кървав ботуш целия свят.

Знаем страшилките,  с които ни плашат Бойко Борисовите слуги на Запада и НАТО. Че ако не сме в ЕС и НАТО няма кой да гарантира сигурността ни. Турция на мига щяла да ни нападне, щяла да ни пусне милиони мигранти,  Джихадистите ще ни изколят…

Нищо подобно всъщност няма да се случи. Защото ако не сме в ЕС и НАТО ще сме в съюз с Русия. И ще строим АЕЦ „Белене“ и Южен поток. А после заедно с руските специалисти ще построим нови заводи и предприятия, които да произвеждат евтини и от там конкурентни на световния пазар стоки. Дори ако щете и заради евтиния ток. Нашите съграждани, които сега скитат немили-недраги по света, ще се върнат в България. Ще възстановим  гранични войски и с  помощта на руски ни братя няма да позволим и пиле да прехвръкне през свещената българска граница. Както не позволявахме, докато бяхме съюзници на СССР.

А сега се чудим кога Ердоган ще полудее и ще ни пусне мигрантите? Кога нашите „приятели“ от САЩ и Запада ще забравят за нас и ще ни хвърлят на джихадистите?  Защото днешните ни задокеански „повелители“ изобщо не се интересуват от нас. Ние им трябваме само като територия, от която да дразнят Русия. Да й покажат, че и най-близкият до нея  народ – българският, не е с нея, а е против нея. Защото, според техните пропагандни и лъжливи мантри, Великата Руска страна не трябва да се възприема от народите като цивилизована, а като варварска държава, от която всички бягат.

А когато им омръзне да дразнят Русия с нас, ще ни захвърлят на джихадистите. Не за друго, а  за да вбесят отново, за сетен път, Русия. Да й покажат, че тя не може да спаси и най-близките си приятелски народи от прищевките на Запада. Ще ни унищожат като някакъв страничен разход. Като боклук. Само заради омразата си към Русия. Както ни унищожаваха досега.

За да не се случи този сценарий, който вече е в ход, както отдавна е в ход и почти е стигнал своя финал планът „Ран – Ът“ за унищожението на България, е необходима само малко воля. Дори не политическа. А чисто човешка. БЪЛГАРСКА воля да заявим, че ще вървим към бъдещето с нашите руски братя, които никога в историята ни не са ни изоставяли. И никога няма да ни изоставят. Да заявим, че не искаме повече да имаме нищо общо с враговете, които само за четвърт век унищожиха България и българския народ. И продължават да го унищожават.

Впрочем, ЕС и НАТО са като воденичен камък на шията на малка България. Ето ви и фактите:

Първо, те непрекъснато ни вкарват в огромни  разходи.

16-те  милиарда заем, които взеха Борисовите гербаджии, и които ще се изплащат и от пра-внуците ни, бяха разпределени от Борисов и Ненчев за следното:

За саниране – по думите на управляващите 1 милиард няма да им стигне и сигурно ще трябват поне още 2 милиарда. Защото трябва да има и лапачка.

За строеж на две корвети, чиято  обща цена е 800 милиона лева. От злато да ги правят тези корвети, пак няма да струват по 400 милиона парчето. Тук ще има още по-яко лапане на народни пари.

За купуване на няколко самолета с обща цена 1  милиард и половина. Ето ви пак лапане от търговски посредници.

 За да купим стари американски бронетранспортьори, въоръжени само с по една картечница правителството на Борисов отделя 1 милиард и 200 милиона – пак народна пара. Следва още по-стабилно прибиране на огромни суми в големите торби на партията-майка ГЕРБ.

По груби изчисления около 7 милиарда ще отидат за ненужно саниране и още по-ненужно подаряване на милиарди на НАТО за купуване на престаряло въоръжение. И малките деца са наясно, че такива разходи изобщо не могат да бъдат приоритет в днешната катастрофална за страната ни икономическа обстановка. Тези безумни харчове са абсурдни и по още една причина- защото Русия въобще не ни заплашва. А що се отнася до Турция, тя няма да тръгне никога да ни превзема, докато я има Русия. Значи 7-те милиарда грешни народни пари ще отидат в широките джобове на САЩ и нашенските възторжени НАТО-пропагандатори. Бедният ще плаща на богатия. А българският народ ще продължава да измира от глад и болести.

Второ: Българският народ обича Русия и мрази агресивния военен блок НАТО. Последните проучвания на Галъп Интернешънъл разкриват, че народите на България, Гърция, Словения, Унгария, да не говорим за Сърбия и Македония, предпочитат при военен конфликт да ги пази Русия, а не НАТО. Нека никой политик и най-вече нашият президент, на когото всички възлагаме своите надежди за коренна промяна на съществуващото в момента положение, тоест за бързо и категорично напускане на НАТО и ЕС, ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ТАЗИ НАРОДНА ВОЛЯ.

Ние сме славянска и православна нация и чудовищното 25 годишно унищожаване на България ни убеди, че нямаме приятели нито в ЕС, нито в НАТО.

Единственият ни искрен приятел е братска, славянска и православна Русия, която проля кръвта на стотици хиляди свои синове, за да ни освободи на два пъти. И от турско, и от фашистко робство. Правил ли е някой друг такава огромна жертва за нас?!

И не разбират ли нашите политици, че с това постоянно увеличаващо се дрънкане на оръжия в Черно море, Натовците искат да настроят двата братски народа (народите на Русия и България) един срещу друг. И когато настъпи момента да ни помогнат, руснаците да си кажат: „Защо да проливаме кръвта на своите синове, за да защитим българите, които всеки ден ни предават и са в съюз с нашите врагове от Запада?“

И Трето: Дори самото членство в НАТО вече ни прави участници във военен конфликт с Русия.

Някой може ли да се закълне, че утре НАТО няма да тръгне срещу Русия? Защото нарастването на силите на Алианса, включително ядрените, около границите на РФ в Полша, Прибалтийските държави, Украйна, Румъния и България не може да е просто хабене на пари или защитаване на филанкишията от Русия. То е целенасочена подготовка за военен конфликт с Великата и братска нам славянска страна.

Същото заяви и бившия директор на службата за разузнаване ген. Кирчо Киров. Засилващото се напрежение между Русия и НАТО е в опасна близост до България, каза той и посочи, че от страничен наблюдател ние се превръщаме в пряк участник в конфликта.

Ето как, за наш срам,  ние отново участваме в тази Велзевулска подготовка уж като „лоялни“ членове на ЕС и НАТО.

Нищо не ни принуждава да бъдем членове на тези два зловещи западни инструмента за унищожаване на света. Напротив! Имаме предостатъчно основания час по-скоро да се махнем от техните лапи.

И да влезем в съюз с Русия – единствената държава, която иска и може да ни помогне. За да изтеглим България от пепелището и да я изведем напред. За да осигурим свободно и мирно бъдеще за нашите деца. И за нашата свещена земя, населявана от древния, горд и непреклонен БЪЛГАРСКИ народ. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

8 коментара

  1. Иво забрави да споменеш унищожаването на 16-те ракети сс23 от които Турция трепереше икоито нямаха аналог тогава в НАТО. САЩ дадоха пари за да бъдат унищожени. Търгът спечели американска фирма която нае като под изпълнител ТЕРЕМ за жълти стотинки и в крайна сметка нито пари нито ракети. Така се случи и с 1,2,3,4 блок на Козллодуй. Това е малката цена за влизане в НАТО и ЕС. А някой говореше че българският народ и умен и ителигентен….

  2. Има три варианта за развитието на света в близко бъдеще. Единият е, светът да се обедини под справедливи и хуманни принципи каквито бяха християнските принципи и принципите на комунизма. Това естествено ни се размина. Вторият вариант е: Билдербергите, господарите на света, да установят едно световно правителство като се обединят с руските, китайските и с милиардерите от другите страни, да изтребят по-голямата част от населението, и да установят вечния мир и вечното робство. Третият вариант е следният: Ако не се осъществи вторият, ако Русия, Китай и другите страни не се обединят със западните, то 3-та Световна Война е неизбежна. И изглежда, че това е не само неизбежно, но и че ще се случи в най-скоро време. Но, дали населението на земята ще бъде унищожено от световното правителство, или от 3-та Световна Война няма голямо значение.
    Комунистите също искаха да се намали населението, но по друг начин. Мао беше наредил да се намали раждаемостта, като в едно семейство да няма повече от едно дете.
    Ако обаче първите 3 варианта не се осъществят, 4-тиат е: населението да продължава още по-бързо да измира от глад мизерия, локални войни и бунтове.

  3. Помни те ли лафа за гниещият мушмул. Колкото по загнива ,толкова по сладък става. Така и с ЕС. Обяснети ми защо няма бежанци /имигранти / за Русия. Прости , прости ама знаят.

  4. pomogni gospodi da stane tocno taka da si jiv i zdrav ivo da jivee rusia imame nai dobria prezident dar ot boga

  5. 8 uli 2017 bratia balgari vseki den v balgaria umirat po 192 choveka tazi zima ste umrat poveche ot stud i glad balgaroubieca gerb i izbiratelnia kontingent romite blagodarenie na chiito glasove vechno pecheliat izborite ni porobiha i ste ni unistojat vsenarodna revolucia da zapochvame vsiaka vecher da izlizame po plostadite nato es gerb i ciganite sa genocida nad nas jiveiat na garba na naroda i ni ubivat po 8 choveka na chas da gi izhvarlim ot jivota ni bratska rusia e s nas spasenieto ni i badesteto za nasite deca e samo zaedno s bratska rusia

  6. da prerazgledame chlenstvoto si v es i nato da vidim do kade sme stignali za deset godini i srestiu kogo ni izpravia tova chlenstvo kade otidoha parite koito decata i vnucite ni triabva da vrastat kak jiveem ako e podem ostavame ako e padenie izlizame

  7. НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ ВЗЕМЕТЕ СИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ ГЕРБ

  8. Това е истината и трябва някой да поеме инициативата за обединение под лозунга БЪЛГАРИЯ ЗОНА НА МИРА, ВЪН ОТ НАТО И КАКВА ДА Е ВОЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ. Радев няма никога да си го позволи, още по-малко пък Борисов и цялата русофобска общност.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *