Бургаски гей дал пари на Криско да стане известен

КрискоРапърът Криско дължи кариерата си на добър и  тайнствен бургаски бизнесмен, съобщава в. „Галерия“.

Скандалният изпълнител нямало да се издигне толкова бързо и да стане любимец на подрастващите,  ако бургазлията не му дал 11 хилядарки, за да  направи и пусне дебютния си сингъл.

Роденият в Габрово скромен младеж в началото  пеел заедно със  Спенс и излизали заедно на сцената. През 2009-а обаче решил да се отдели от дуета, да стане самостоятелен и  да пусне дебютния си сингъл. Ако не бил щедрият бургазлия да му даде пари за клипа, Криско нямало да стане толкова бързо известен никога, твърдят хора от бранша.

Бизнесменът е сред доста успешните предприемачи в региона и основният му бизнес бил свързан с животновъдство и земеделие. Запознати казват, че спонсорът доста си падал по хубави мъже и много харесвал Криско. Дали обаче рапърът се е отблагодарил подобаващо за парите, не е много ясно.

Негови фенове си спомнят, че в началото на кариерата си Кристиян  имаше също бизнес отношения и с Миро, които според клюката са обмисляни в леглото. Двамата дори живяха заедно в една къща, твърдейки, че просто си делят разходите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *