Братята Пламен и Иво отпаднаха от Х фактор, Заки плаче за тях

братята и Невена по-голямаТийнидолите братята Пламен и Иво Добреви отпаднаха на полуфинала на Х фактор.

Това се случи след тяхно слабо представяне и още по-слабо изпълнение на елиминациите, които се проведоха веднага след концерта.

Братята, които буквално карат момиченцата да изпадат в екстаз, се стреснаха още миналата седмица. Те бяха свикнали да получават само овации и да се измъкват, но за пръв път стигнаха до елиминации. Изпълнението им беше толкова несигурно, че единствено фактът, че се бореха с Георги Бенчев, ги остави в предаването.

Този път те останаха на елиминации с Невена, която като певица просто е на светлинни години от тях. От журито доста се колебаха да оставят хората с по-слаби певчески данни, но с най-много почитатели във Фейсбук, или истинският талант, който не се оценя от масовата публика, но е в пъти по-добър. С два на два гласа менторите оставиха публиката да реши и Невена спечели заслужено с повече смс-и.

Вие оставихте следа в българската музика, вие сте следващият популярян дует в България, който има огромно бъдеще, каза просълзен менторът им Заки и дълго прегръщаше „своите момчета“ и им предричаше сигурна кариера и пълни зали. Пламен и Иво наистина са симпатични, пеят добре в синхрон и ще бъдат вторите Ангел и Мойсей, излезли от предаването и  наложили се на музикалния пазар.

Финалът е след седмица и на него останаха да се борят Невена, Михаела и Славин, който е безспорният фаворит за спечелването на формата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *