Брадърски неволи: Жана се влюби в Явор Бахаров! Виж Тук:

Жана ЕмануелаДокато Емануела и Борислав се правят безуспешно на гаджета, друга любов разтресе Брадъра.

Жана Бергендорф се влюби в Явор Бахаров и започна да страда по него. Като всяка залитнала жена, тя започна грижливо да си прави прически, да си слага сигнално червило и да охка по ъглите, че не й обръща достатъчно внимание.

Вижте го колко е хубав, въздъхна тя замечтано пред Рени и останалите, какво тяло има. Е, малко е слабичък, опита се да я приземи Рени. Да, но какво дупе има! Още първия ден го забелязах! Малко, сладко, стегнато! – изпадна в захлас певицата и тръгна в атака. Тя покани Явор да спи в нейното легло и започна да се грижи за дрехите му, да сгъва грижовно всичко захвърлено и дори да му оправя завивките.

Актьорът обаче я заля с вряла вода в мъжки разговор. Роро му каза, че е обект на женски въздишки, а Явор разкритикува дупето на Жана: Много е голямо! „Голям мъж върху голям тезгях работи“, припомниха му играчите, но Бахаров клатеше отрицателно глава и твърдеше, че си пада по малките работни плотове.

Въпреки това призна, че харесва певицата, че двамата са от една и съща кръвна група, че му е адски симпатична и му е приятна компанията й! Но нямало как нещо сериозно да се случи между тях в Къщата..

Иди му сготви, знаеш през къде минава мъжката любов, а след това го целуни, даваха й акъли пък жените. Щом научи кой е обекта на Жанините емоции, Глория, която едно време е била гадже на актьора, намрази още повече съперницата си.

Двете пък враждуват незнайно защо още откакто се запознаха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *