Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Брадърски неволи: Жана се влюби в Явор Бахаров! Виж Тук:

Жана ЕмануелаДокато Емануела и Борислав се правят безуспешно на гаджета, друга любов разтресе Брадъра.

Жана Бергендорф се влюби в Явор Бахаров и започна да страда по него. Като всяка залитнала жена, тя започна грижливо да си прави прически, да си слага сигнално червило и да охка по ъглите, че не й обръща достатъчно внимание.

Вижте го колко е хубав, въздъхна тя замечтано пред Рени и останалите, какво тяло има. Е, малко е слабичък, опита се да я приземи Рени. Да, но какво дупе има! Още първия ден го забелязах! Малко, сладко, стегнато! – изпадна в захлас певицата и тръгна в атака. Тя покани Явор да спи в нейното легло и започна да се грижи за дрехите му, да сгъва грижовно всичко захвърлено и дори да му оправя завивките.

Актьорът обаче я заля с вряла вода в мъжки разговор. Роро му каза, че е обект на женски въздишки, а Явор разкритикува дупето на Жана: Много е голямо! „Голям мъж върху голям тезгях работи“, припомниха му играчите, но Бахаров клатеше отрицателно глава и твърдеше, че си пада по малките работни плотове.

Въпреки това призна, че харесва певицата, че двамата са от една и съща кръвна група, че му е адски симпатична и му е приятна компанията й! Но нямало как нещо сериозно да се случи между тях в Къщата..

Иди му сготви, знаеш през къде минава мъжката любов, а след това го целуни, даваха й акъли пък жените. Щом научи кой е обекта на Жанините емоции, Глория, която едно време е била гадже на актьора, намрази още повече съперницата си.

Двете пък враждуват незнайно защо още откакто се запознаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *