Брадърите ще живеят в сламата, да му мисли „Фермата“

биг брадърДрон тайно прелетя над Къщата на „Биг брадър“ и засне от въздуха пазения  тайна дизайн на къщата.

Оказва се, че този сезон избраните сред голям и протяжен кастинг  14 участници ще живеят под сламени покриви, като хора от началото на миналия век, макар че ще имат и място, където да се поглезят и в което цари лукс.  

Част от постройките са в типичен селски стил, има слама, животни не се виждат, но най-вероятно ще бъдат докарани.

Слоганът на предаването тази година е „100% натурален“, каквото и да значи това.

Появата на снимката не раздразни организаторите, а те се удариха в гърдите и заявиха, че нямат тайни, които да пазят от зрителите. Което пък предизвика доста съмнения, че дронът е бил пуснат от самите тях, за да си направят реклама. Даже от екипа пуснаха снимките, уж че някой почитател ги е направил, коментират в мрежата.

Странното е, че след като миналата година виповете живяха в подобни постройки и стояха на двора край запален във варел огън, защо сега сцената се повтаря.

Отговорът е много прост – малко по-късно започва воденото от Иван и Андрей предаване „Фермата“ по БТВ, а там условията, в които ще пребивават участниците, също са 100 процента натурални – ще живеят сред крави и кокошки, сами ще доят мляко, сами ще пекат хляб.

Нико Тупарев доста хитро подхлъзна конкуренцията и постави своите играчи в същите условия. И понеже Брадърът започва рано рано – на 17 август, ще отмъкне зрителите на Иван и Андрей и отново ще е с най-висок рейтинг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *