Борисов и Цветанов в Истерия: БСП СА ФАШИСТИ! БИХА НИ С ПОДЛОСТ И ФАЛШИВИ НОВИНИ! Виж Тук:

От днес България има нов философ!  Цветан Цветанов – Цецерон!

Досущ като своя римски колега Цицерон, и наш Цецко реши да обясни не в трактати, а в интервюта и изказвания от трибуната, възгледите си за „За ораторството“, „За държавата“ и „За законите“. Но докато трудовете на гордия и умен римлянин са останали и до днес в световното философско богатство, то дрънканиците на главния идеолог и идиотократ  на  ГЕРБ  бяха хаотични, без логика и метнати в безсилна истерия с напразната надежда електората да им се хване.

Новоизпеченият партиен философ Цветанов се опита днес да разсъждава и ораторства за държавата, за законите и най-вече защо ГЕРБ изгуби изборите. И тъй като явление „физкултурник-оратор“ в световната история не е имало, а няма и да има, то след първите няколко заучени фрази Цецко бързо премина в простоватата махленска стилистика на партията си! И като ранен бик налетя на БСП!

Дълго таената болка от загубата на президентските избори избликна с пълна сила и се изля, (подобно пяна на запъхтяна кранта) върху делегатите на Националната среща на ГЕРБ.

Среща, която се проведе неслучайно в деня, в който ген. Радев встъпи в длъжност. Целта герберска беше в него ден да не се пише по медиите за Радев, а за ГЕРБ. Хитър план! И тъп, като вождовете на партията! Въпреки, че сме опозиционна медия ние от Скандално.нет този път откликваме на желанието на Боко, Цецо и сие и ще опишем поредната седянка на детронираните управляващи.

Въпросното гербаджийско сборище започна с встъпителната реч на Цветан Цветанов, който каза следното:

„Ние проведохме една толерантна кампания и в същото време понесохме много удари под кръста от нашите опоненти, изхленчи Цецерон Милиционерски.  Късното обявяване на кандидатурите на Цецка Цачева и адмирал Манушев не даде нужния импулс на хората“. (Е, нали вие затова крихте кандидата си до последно, бе, Цветанов! Нали от някакви стратегическо-милиционерски съображения…?!)

„Винаги сме залагали на честна и позитивна кампания“, излъга безсрамно Цеци, а в залата срамежливо кимнаха. „Това е нашият стил“, удари се гръмовно в гърдите той, а някои делегати плахо се изчервиха.

„Обаче за мое съжаление този метод у нас не работи. Оказа се, че във всяка една кампания има популизъм“.

/Браво, Цецероний, откри топлата вода! И то в самовара на собствената си партия./

Освен това ние от ГЕРБ не успяхме да отговорим и да се преборим с фалшивите новини, които дискредитириха нашия кандидат и заливаха медийното пространство, призна философът. Какви новини, какво медийно пространство бе, Пъпешоподобний? Та всички телевизии и 90 процента от медиите са на хранилката на ГЕРБ. А журналисти и тв. водещи по време на цялата президентска кампания се събуждаха и заспиваха с името на Цецка на уста. Нещо, което правят вече 8 години и с името на Борисов.

И кога успя опозицията да прилапа нагушените със соросоидни и контрабандни правителствени пари герберски журналисти, пък и под носа на сатрапа Борисов така да ги подкупи и мотивира, че да вземат страната на ген. Радев? Думите на Цветанов звучат направо като родно фентъзи. Значи, зад гърба на ЦРУ, стотиците НПО-та на Сорос и родното герберско МВР някакъв подъл, хитър и свръхмощен враг пише ли пише компромати в интернет, а медийната тв., радио, вестникарска и интернет-тролска машина на ГЕРБ скърца обезсилена и гледа безучастно! Ний от Skandalno.net такова нещо не сме забелязали.

Но Цветанов продължи с глупостите: „По време на цялата кампания не успяхме да обясним добре на хората защо сменихме Ирина Бокова с Кристалина Георгиева“, изхленчи той.

Спокойно, Цветанов, не се напъвай, човек на възраст си, ще вземеш да се поболееш. Това с Ирина и Кристалина и сега няма как да го обясните, защото обяснение логично няма. Освен мегаломанията и политическата шизофрения на Вожда. Но сега преди изборите, това е парлива тема. Така че без обяснения е най-добре за вас.

„Нашите опоненти от БСП никога не са имали успешен мандат за разлика от нас“, заяви още Цветанов.

А стига бе! Една лъжа може да се приеме за истина, когато в нея има поне пет процента достоверност.

По време на първия мандат ГЕРБ бе свален позорно с улични бунтове от озверелите от глад и студ българи. А 11 човека се самозапалиха и изгоряха като факли в знак на протест срещу фашисткото правителство на Борисов.

По време на втория мандат народът отново ви свали, само че протестът този път се състоя чрез избори. Народът отсвири кандидата на управляващите за президент и принуди Борисов да си даде оставката.

Тогава за какви два успешни мандата иде реч?

Ех, Цецко, ех Цецероне! Ходи си вдигай гиричките и си брой апартаментите, щото ни за оратор, ни за мислител ставаш!

Но в помощ на Цецко се включи и тежката ГЕРБ-артилерия в лицето на Гай Юлий Борисов!

Бойко се метна на трибуната и заяви безапелационно:

„Комунистите винаги лъжат. Те никога не са били глупави, но винаги са били подли! Комунист е равно на лъжец и подлец, равно е и на фашист! Не ги избирайте, защото ще доведат страната до разруха!“, – изцепи се човекът, който още държи партийната си книжка, скатана близо до сърцето си. Човекът който многократно е заявявал, че най-големият му кумир е Тодор Живков. И не на последно място- човекът, който навремето напуска Пожарната, защото отказа да скъса комунистическата си партийна книжка.

Старата инфантилно-дебилна пропагандна плоча на милиционерите от ГЕРБ обаче изскърца и запецна още преди 2 години.

Да не говорим, че от самото начало, още преди 8 години, беше ясно, че тази клиентелистка ченгесарска псевдо партийка ще съсипе държавата.

А на който не му е било ясно и се е надявал, да се замисли върху интелектуалния си капацитет.

Каква всъщност е Истината: ГЕРБ доведе държавността и икономиката на България до тотална разруха! А народът – до отчайваща бедност, унижение и безнадеждност.

Те това най-добре го умеят:

Да управляват със селфита и замръзнали магистрали, докато пълнят джобовете си от еврофондове и митници.

Нали, Баце?

Кажи си, не се срамувай.

А ако ти не искаш, ще го каже прокуратурата! Този път е сигурно! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. Приятели,

    Какво ни струваха сините комунисти и герберските гангстери…

    Ето и “видимите резултати” след Преврата от 10-ти януари 1997-ма, от прилагането на “красивия” и “умен” сороски план “Ран-Ът”, досегашното ни членство в ЕС и бандитското управление на Боко и грабежите на ГЕРБ…:
    – Два милиона българи бяха лишени от поминък и… сега работят като индустриални роби и простиутки на запад… (биологична маса…)
    – От 9 милиона се стопихме до 6 милиона…
    – Българските пенсионери гинат в глад и мизерия със 160 лв. пенсия.
    – Над два милиона българи живеят с доходи под прага на бедността от 314 лв.
    – Над 28 милиарда заеми и лихви…
    – Упорито, по дебилски унищожават базата за развитие на Обществото ни, българската ядрена и газова Енергетика.
    – Заради евро-американски интереси ни лишите от всички перспективни постове в ООН, ЕС и от свръхпечелившите ни енергийни проекти.
    – Напълните България с мигранти, а след взет герберо-реформаторски рушвет от 160 милиона, Танте Меркел ще ни връща “най-лошите” терористи и дебилите… и в селата и градовете си ще строим Шест Концлагера за мигранти…
    – Битовата престъпност е извън контрола на държавата.
    – Сорос и мекерета му, чрез Купени медии и Образователната ни система, успяха да ликвидират българския дух в много млади българи и да ги превърнат в нова “биологична маса”…
    – Практически нямаме армия, полиция…
    – Българския бизнес е рекетиран от държавата и едва крее.
    – Османското робство и геноцида, били благоденствие за българите, Род, Родина, Семейство, Патриотизъм са лоши думи, а Вазов, Левски и Ботев от Патриоти, станаха терористи…
    – Българите силно намаляваме благодарение на проведените „успешни“ евро-атлантически икономически, здравни и социални “реформи” и сега сме в демографска катастрофа…!!!

    – НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ СЕБЕСТОЙНОСТТА НА ТОКА ОТ “комунистическите” 3-ти и 4-ти РЕАКТОР…, КОИТО СЕ ЗАКРИХА С ИЗМАМА ОТ КУНЕВА И сем. ПАСИ…
    Ще ви я напомня – 0, 24 стотинки…!!!
    Днес…:
    От АЕЦ Козлодуй е 2,42 стотинки
    От бъдещата АЕЦ Белете 4,82 стотинки (според HSBC)
    Но…
    От американските ТЕЦОВЕ – 13,5 И 19,0 ст.
    От теца на Данчето Фандъкова – 35 ст.
    От „зелените“ централи на Цветелина Бориславова и Бойко Борисов – 75 СТОТИНКИ…
    – ХАЙДЕ СЕГА СИ ПОГЛЕДНЕТЕ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА ЗА ЯНУАРИ 2017-та…! При почти несъществуваща икономика, внасяме ел.ток по 36 стотинки…!

    ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА НЯМА АЛТЕРНАТИВА В ЦЕЛИЯ СВЯТ…!!!

    – За да е по-сигурно, че нацията и държавата ни ще бъдат гарантирано унищожени, започва реална американска военна Окупация… и първите окупационни части танкови вече са в Европа…!!!
    – И ако ви кажа, че ако гласувате Пак за тези герберасти и либерасти, грабители на България, сте Аптали – не ми се сърдете…!!!

    Е… ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ…????

  2. Тези вече са в амок и не знаят какво правят. Хайде да ги съпроводим по живо по здраво

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *