БОРИСОВ БЕСНЕЕ след като Не Успя да Отстрани Нинова и стана за смях! Ето какво се случи:

След провала на коварния му план да овладее БСП отвътре и така да подчини Столетницата, Бойко Борисов не можа да скрие яда си. „На Позитано 20 една оставка не могат да подадат като хората!“, изсъска с неприкрита злоба премиерът.
Последва и светкавичния отговор на Корнелия Нинова: „Не, г-н Борисов, на „Позитано“ една оставка не можете да вземете като хората“, отвърна му подигравателно смелата и решителна лидерка на социалистите.

„Какво се случи ли? Страната ни беше на косъм да остане без опозиция и де факто да падне плячка на едноличната диктатура на ГЕРБ и на лидерът им Бойко Борисов, категоричен е политологът д-р Калоян Методиев. „Ако Борисов бе успял да вземе главата на Нинова и да я окачи като поредния трофей на стената си, България щеше да загуби и без това крехката си демокрация“, обяснява експертът.

Skandalno.net припомня, че след зрелищните разкрития на Нинова на вчерашния конгрес на БСП за вътрешнопартиен заговор, финансиран от ГЕРБ и оглавяван от бизнесмена Георги Гергов (и Станишев в сянка), предателите се свиха в ъгъла и не посмяха да се обадят. А минути след изказването на Нинова, се изнизаха от залата като мокра връв и с подвити опашки. Но това все още не значи, че поплъзновенията и мераците на Станишев, Дъбов, Гергов, Миков и компания за овладяването на БСП и хвърлянето й в безпринципна властова коалиция с ГЕРБ са пречупени. Групичката колаборационисти е финансирана щедро от Борисов с 43 млн. лв. и няма така лесно да се откаже. На същото мнение е и д-р Методиев, който заяви, че вербуваните от Борисов социалисти ще продължат с опитите да отстранят Корнелия Нинова от председателския й пост, като се опитат да влязат в нови задкулисни договорки с Борисов.

За следящите отблизо и под лупа политическия живот у нас не е тайна, че групата, предвождана от олигарха Георги Гергов и Сергей Станишев, отдавна опитва да прегърне БСП с ГЕРБ в общо коалиционно правителство, за да се домогне до голям пай от властта. В това им намерение ги подкрепя и европейското неолиберал-глобалистко лоби в ЕС.

„С тази оставка отворих кутията на Пандора. За две седмици видях как всички пороци на прехода, на бизнес интересите, на натиска и парите, нахлуха в БСП. Но сега призовавам и предупреждавам „бизнесмените“ да си приберат портфейлите.“, заяви вчера в разтърсваща реч пред конгреса на социалистите Корнелия Нинова.

Преди няколко месеца Борисов стимулира вътрешната опозиция в БСП в лицето на Гергов, като му осигури 43 млн. лева от държавната хазна за парцел във Варна, наричан от местните „дупката“. Същата група набута либерал-глобалиста Станишев в евролистата на консервативната БСП, въпреки съпротивата на Нинова и ръководството на партията. А най- голям привърженик на поставянето на Станишев на избираемо място в листата се оказа… Бойко Борисов, който като лъв скочи в защита на предшественика си премиер, по когото само допреди 5 години неспирно сипеше лавини от обидни и унизителни епитети. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

6 коментара

  1. Корнелия, хващай метлата и ги мятай тия „мидираси“! Ще опропастят партията и ще я поднесат на тепсия на банкянския тиквеник!

  2. БЛАГОДАРИМ НИ НАРОДНО СМЕЛО МЪЖКО МОМИЧЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ ГОРДЕЕМ СЪС ТЕБ ТИ СИ НАШАТА ЖАНА ДАРК БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ЗА ТЕБЕ ИМАШ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ ДОВЕРИЕ И НАДЕЖДА СЛАВА Б С П

  3. Има нещо дълбоко нечисто в цялата тази работа и не знам как човек може да се довери на някого от участниците. Всички имат скелети в гардероба. За момента Нинова изглежда правилният избор, но заложникът в САЩ и сивеещото минало, с магическа пръчка не могат да изчезнат. Ясно е едно – ретроградната стара гвардия не става! Всички те са показали предела на възможностите си и той никак не е висок, дори на председателят на ПЕС по милост/компромис и кръв Станишев.

  4. СЛАВА Б С П БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СМЕ С ТЕБ САМО ТИ ДОКАЗА ЧЕ ОСТАВАШ СЪС НАРОДА БЛАГОДАРИМ ТИ СМЕЛО НАРОДНО МОМИЧЕ НИНОВА ДА ЖИВЕЕ Б С П СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ

  5. БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМОЖНО ЕДИНСТВЕНО И САМО СЪС БРАТСКА РУСИЯ САМО СВЯТА РУСИЯ МОЖЕ ДА ВЪРНЕ ДЕЦАТА НИ В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ГИ ОБИЧА КАТО СВОИ НАТО ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СТРЕЛЯМЕ СРЕЩУ РУСКИТЕ НИ БРАТЯ ДАЖЕ И НА СНИМКА ТЕ СА НАШАТА ОПОРА НАДЕЖДА МЕЧТА ГОСПОДИ ПАЗИ РУСКИТЕ НИ БРАТЯ ТЕ СА СВЕТОВНИ МИРОТВОРЦИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *