Болничен шеф се престори на клошар, за да провери персонала си

линейка голямаШефът на русенската болница д-р Иван Стоянов реши да направи нечуван досега у нас ексрепимент, за да провери как работят подчинените му.

Той си сложил опърпани дрехи и старо яке с качулка и се появил през нощта в Спешното. Лекарят просто искал да види дали подчинените му са будни и вършат ли си адекватно работата. Той позвънил на вратата на Спешното и обяснил, че чувства болки в лявата ръка, дишането му е ускорено, има главоболие и му изтръпва левият крак /сигурни като по учебник симптоми за инфаркт/. Сестрата го изгледала навъсено и му казала да почака.

Лекарят чакал кротко половин час и пак звъннал, като казал, че болките са се усилили. Сестрата обаче грубо му казала да стои вън и когато решат, ще го прегледат, сега нямали време. Шефът на болницата й се представил с истинската си самоличност и шашнатата грубиянка едва не се превърнала в пациент на отделението.

При проверката се оказало, че екипът вътре спи и няма никаква работа.

Сега д-р Стоянов е разпоредил спешна проверка в цялото лечебно заведение и се очакват строги наказания и дори уволнения.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *