Божинов ревна в ефир: Имам голям грях към децата си!

Валери плачеПренебрегнатият не само от жените си, но и от треньора на националния отбор по футбол и непоканен за последните две евроквалификации Валери Божинов се разплака пред камерите в свое интервю.
Дали плачеше, че не го искат в отбора и го считат за ненужен, или се разчувства от въпросите за живота му, не е ясно, но футболистът неочаквано призна, че се е провалил като баща . Той не прекарвал толкова време, колкото искал с децата си  с децата си  – малкия Валерко от Алисия и Никол от и Николета Лозанова.  Футболистът каза,  че усеща  голям грях към хлапетата, тъй като не е успял да им бъде истински баща и да има даде онова, което той също нямал –  здраво и сплотено семейство.
Валери се разведе с Алисия, за да вземе Николета,  а след това се разделиха с Николета, така че и двете му хлапета живеят само с майките си.
„Много исках да им спестя това, защото съм го преживял като малък, обаче не мога, не зависи от мен и те растат така, както растях и аз. Нямам време за тях. А те са единственото нещо, което може да ме разплаче“, каза през сълзи Божинов.
Кой знае защо доста жени не повярваха на сълзите. Много футболисти имат деца, но непрекъснато са до тях. Те успяват да балансират между тренировките и семейството.
А докато Божинов ухажваше Николета, синът му бе забравен повече от година. Освен това той ходи по цял свят, обикаляше скъпите курорти сам или с Николета и нито веднъж не се сети, че децата му също могат да бъдат с него, да им покаже хубави плажове и чисто море, но Никол оставаше при бавачка, а Валерко при майка си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *