Боби Ръгбиста вкара гаджето си в Биг Брадър

Никита татБоби Ръгбиста, който е познат от два сезона на Биг Брадър, отново е в Къщата, но този път чрез новото си гадже.

А гаджето му пък не е коя да е, а една от най-колоритните участнички в шоуто, 38-годишната Никита Джонсън. Къде я е намерил, как я е намерил не се знае, но в сравнение с нея Лили е като модел на Виктория Сикретс.

Никита живее от 20 години в Швеция и има клуб за татуировки и ресторант. Самата тя е подвижна реклама на своя клуб и почти не се вижда място по тялото й, което да не е татуирано или  нашарено с някаква картина. „Като ме срещнат хората на улицата в София и започват да се кръстят“, признава през смях Никита, а на нея пък й било драго, че я заглеждали.

Човек, който се отнася така варварски към кожата си, няма самочувствие и не се чувства добре в собствената си кожа, коментира вчера Мира Радева. Стресирано посрещнаха съквартирантката и другите участници. Част от тях също са нашарени като гоблени, или като Благо Георгиев, но на фона на шведската дама направо изглеждат прилично.

Никита разказа, че се влюбила в мъж в северната страна и даже му родила дете, но решила, че не го обича и го изоставила.

„Не можех изобщо да си представя да се напъхам  в клишето на идеалната съпруга и майка, в идеалния дом.  Аз съм бунтар. Винаги търся нещо ново и не съм от хората, които се подчиняват на измислени правила“ – каза татуираната дама.

Тя даже допълни, че много жени искали да бъдат силни като нея. Да показвали сърцето си върху тялото чрез татуировките. Татусите са моят живот! – твърди Никита, макар че всички очакваха да каже, че детето й е нейният живот. Но тя е бунтарка, засега обаче доста поста и безгласна на екрана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *