Блатечки шашна с признание, че вижда в сина си собствената си смърт

Диляна Попова11Актьорът Асен Блатечки заяви пред смаяните зрители, че виждал в раждането на сина си собствената си смърт.

Той поясни, че така е от векове с бащите. Когато се роди момиче, те виждат в него продължението на самите себе си, бъдещия живот, който момиченцето ще даде на други. Когато се роди момче обаче, всеки мъж вижда появата на друг мъж, който ще го замести в този живот и поголемият може спокойно да си отиде.

Приказките не бяха съвсем разбрани от зрителите, както и от самите водещи. Явно актьорът съвсем се увлече в някаква странна роля, която пък го показа в лоша светлина. Обичам само една жена и това е дъщеря ми Катерина – хвърли поредната бомба той. Което пък бе изтълкувано, че не е бил влюбен нито в съпругата си, нито в Диляна Попова.  А просто това, което ги е свързвало, е бил сек*ът и привързаността един към друг. Желанието на един човек да има друго човешко същество до себе си.

Асен заяви и че му писало да пишат по вестниците и сайтовете за него и помоли журналистите да не се занимават с личния му живот.

Той загатна, че ще живее заедно с Диляна, но се надява да продължи да бъде и с Катерина, като работят по общи проекти.

И в това време ще кръшка с трета, казаха негови колеги, които отлично познават характера му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-uDIoNKMvzI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *