Блатечки пак се върна при жена си, резнаха му се*са

Диляна и БлатечкиИсторията между Диляна Попова и Асен Блатечки наистина вече наподобява сапунен сериал и ще е срамота, ако нашите режисьори не щракнат стотина серии.

След като така да се каже актьорът я заплоди, двамата започнаха да дават противоречиви интервюта. Ту, че щ живеят заедно, ту че няма да го направят. Ту че се обичат безумно, ту че просто така се случило.

Асен се изнесе от семейното жилище, изостави жена си и се втурна да гради ново семейство. После съвестта го загриза и се върна заради дъщеря си. След това отново напусна брачното ложе, за да е близо до майката на сина си, а сега тя се усамоти на морето в очакване на бебето и го отби от сек*уалната идилия.

Силно потентният актьор за кой ли път се върна у дома, за да задоволява мераците си с жена си Катя.

От своя страна Диляна даде интервю, че двамата имат връзка от две години, пазили са я в тайна, за да не дават коментари на медиите и да се радват тихо един на друг. Тя призна, че бебето не е случайност, а е планирано. Блатечки бил избран като баща на детето й понеже бил добър материал и хлапето ще наследи хубави гени. Тя бил самката, която решавала кой ще е бащата. Асен пък нямал нищо против.

В цялата тази сага Диляна се кълне, че не й трябва мъж и може да гледа отрочето си сама. Асен обаче, който има само дъщеря, се кълне, че сам  иска да възпитава сина си.

Следващата серия е на 24 септември, когато бебето ще се роди. Какво ще стане после – следва продължение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *