Блатечки все пак избра Диляна и живее при нея

Диляна Попова11Медиите и слуховете ту събират, ту разделят младата двойка Асен Блатечки и Диляна Попова.

Съвсем наскоро даже отлично осведомени източници заявиха, че той се върнал окончателно при жена си Катерина и поискал да остане завинаги с нея.

Истината в настоящия момент обаче е, че Асен и Диляна са посрещнали заедно Нова година в столичен клуб, а в компанията им били и Яна Грудева и гаджето й. Няма как Блатечки хем да се е върнал при жена си, хем да празнува с любовницата си.

Така че повече от ясно е, че актьорът изобщо не е зарязал моделката и не се е върнал при дългогодишната си съпруга и колежка Катерина Горанова, каквито новини се появиха из медиите  през последните седмици.

Двамата с Катерина нея имат голямо  момиче, което е кръстено на майка си, но двамата изобщо не са сключвали брак.

Същото е и така нареченото семейно положение и с Диляна Попова –  те имат бебе, но не са минали под венчило и нямат и такива намерения. Особено Диляна, която е доста независима и самостоятелна жена, дори не мисли да се жени.

Малкият им син Борил, който се появи на бял свят в края на септември, най- вероятно е бил поверен на грижите на майката на Диляна, за да могат младите да се забавляват в новогодишната нощ. Иначе моделката гледа детето си сама, не ползва гледачки, разхожда го в студа, калява го и сама призна, че е искала да роди от Асен, защото бил добър генетичен материал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/t42La1R0dzM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *