Благо Георгиев бяга от Есмер на друг континент!

БлагоБлагой Георгиев напуска Русия и това е на път окончателно да срине брака му.

Българският футболист е получил оферта от друг отбор и вече няма да е играч на „Рубин“ – Казан. Той е решил  да приеме, особено след като не успя да подпише с „Локомотив“ – Москва. Бременната му  съпруга Есмер обаче няма никакво намерение да напуска руската столица, в която живее от дете и да се мести в друга държава.

В случая даже не става дума за държава, а направо друг  континент! Джизъса  смята да играе в австралийското футболно първенство. Това решение взел,  след като оттам му предложили изключително изгодна  финансова сделка.

 Сега Благо е пред дилемата кое да избере, кариерата или брака си. Есмер е бременна и е категорична, че в този деликатен за нея момент, няма да зареже приятелите и близките си и да отиде на другия край на света. Тя вече си има лекар, клиника, в която ще ражда и е под наблюдение. Страхувала се, че в Австралия няма да й обърнат толкова голямо внимание  и  могат да се получат усложнения. Просто не познавала добре страната и не искала да рискува да роди първото си дете там.

От своя страна Благо не искал да стои до нея и да й държи ръката още половин година, а да се развива професионално и да печели пари.

Той бил много разочарован, че жена му не иска да го последва като истинска футболна съпруга.

Двамата са в много обтегнати отношения и като нищо ще стигнат до развод, коментират приятелите им. Докато Есмер чака да роди в Русия, футболистът ще си намери нейна заместничка, тъй като не е свикнал да си го държи в гащите, категорични са те.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *