Бившият на Джена и настоящият й се сблъскаха челно в Брадъра

Джино влизаГолемият интригант Биг Брадър, пусна мухата, че Пламен Богданов е гадже на Преслава.

И докато зрителите следяха с жив интерес как ще реагира Преслава на влизането на Пламен, в медиите изскочи изпреварваща информация, че Богданов всъщност има отношения не с Преси, а с колежката й Джена.

В играта обаче влезе Джино  богат нашенец, който живее в САЩ от цели 18 години. Никой не знаеше, че той и певицата Джена са били гаджета. И даже са били пред брак, за което доста се шумеше в пресата. Той призна, че й подарил годежен пръстен за 45 хиляди долара, но тя му го върнала, когато годежът се разпаднал. , но бижуто му било върнато, след като бракът се разпаднал.

А от два месеца Джена била гадже на Пламен Богданов.

 Така в шоуто в момента са двама любовника на Джена – Пламен и Джино, а Преслава даже хабер си няма, че тя беше топната в аферата.

„Най-скъпият подарък, който аз съм правил на жена, е скъп автомобил. Той струваше близо 400 000 лева, каза Джино, без да подозира интригата.

И си призна, че последната му връзка била  с доста известната у нас  певица Джена. Обичахме се, бяхме заедно повече от 2 години, постоянно пътувах до България при нея. Бяхме сгодени и смятах,  че ще се оженим, но накрая  нещата се объркаха.

Джино я определи като честна и горда, защото не задържала скъпия годежен пръстен, а му го върнала в САЩ. За доказателство той носеше бижуто със себе си и го показа на зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *