БГ наглост: Кръчмар забрани на бедни и гейове да влизат в заведението му

кръчмарСобственик на малка кръчма край Варна сложи шокиращ надпис пред заведението си.

В него той обявява, че не желае в заведението му да влизат бедни клиенти и пед*раси. Надписът е върху дъската за менюто и стресира всеки, който мине оттам.   На фона на всеобщата  битка за оределите клиенти по Черноморието, въведеното от собственик на кръчма ограничение за видовете посетители, звучи странно, та чак безумно. И доста нагло.

Стопанинът не желае при него да идват „бедни и пед*раси” и го е обявил с не особено изящен правопис на табелата. Най-вероятно чака баровци с пачки, но пък заведението не изглежда особено елитно, та да привлече хора с дебели портфейли. Те ходят на съвсем различни места, които с нищо не приличат на механата на снимката.

Вероятно кръчмарят смята, че ще си докара дивиденти с този надпис, но най-много да си докара инспекторите от КЗП и някое друго дело в Страсбург.

Бедните няма как да се защитят от дискриминацията и унижението, защото наистина са бедни и нямат пари за адвокати. Гейовете обаче имат пари и цял Хелзинкски комитет зад гърба си и могат здраво да го одрусат, защото напомня на надписите в САЩ  миналия век: „За кучета и негри забранено“. 

Самият собственик, който позира до надписа пък изглежда доста странно в семплото си облекло и по логиката на надписа и той не би трябвало да бъде допуснат в собственото му заведение, коментират във форумите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *