Бащата на Камата почина в адски мъки, щерките вдигат наздравица в Маями

Стоичков голамБащата на Камата – бай Стоичко си замина от скоротечен рак на панкреаса.

Старецът усетил болки в стомаха и отишъл на лекар, който пък се усъмнил в лошата диагноза. Окончателно заключението е направено в Пловдив, но лакарите казали, че няма шанс и не може да се проведе лечение.

Притесненият Стоичков веднага се върнал от САЩ и започнал да консултира родителя си с различни местни светила. Накрая го закарал и в Истанбул, където се събрал цял консилиум, начело с американски професор, но лекарите свили рамене и се отказали от случая, обяснявайки на Камата, че просто е безнадежден.

Наистина бащата починал само месец, след като му поставили тежката диагноза. През цялото време футоблистът бдял до леглото му и се грижел да му набави най-добрите болкоуспокоителни. Той отложил почивката си с Мариана   и се отдал изяло на родителя си и на мъката, докато всички мислеха, че е в САЩ.

За тежката диагноза на дядо си знаели и двете внучки – Мика и Христина. Това обаче не попречи на Мика да си вземе багажчето и да отлети за Маями заедно със сестра си. Двете изобщо не изчакаха да се сбогуват с дядо си и да присъстват на погребението му.

Сестрите демонстрираха пълен непукизъм, като се напиха още в самолета за САЩ, направиха си селфита и ги пуснаха в социалната мрежа. Няколко дни по-късно Мика се снима в съпарски бар в Лас Вегас пред чаша мохито и написа, че е в отлично настроение.

Най-кошмарно за всички беше „изпълнението“ на сестра й, която няколко часа след смъртта на дядо си, поздрави приятелте си с жизнерадоста песничка в социалната мрежа и им пожела да се кефят на макс.

Или момичетат изобщо не са разбрали за смъртта на дядо си, или демонстрират пълен непукизъм, коментираха възмутени фенове на Камата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *