Бащата на Азис изригна: Фънки е грозно и дебело прасе!

Фънки бесен2Кой е музикантът или певецът Фънки, който се прави на жури и раздава присъди и оценки вместо Господ Бог?!  – изригна бащата на Азис, който обикновено стои далеч от медиите.
Гледам и се чудя  този  човек какво търси там? Защо изобщо участва?
Първо, визуално е просто е отвратителен. Направо все едно, че гледаш прасе, дебело, грозно  прасе, което току що е излязло от тинята и грухти доволно.
И този Фънки раздава присъди на нашите деца! Той винаги подценява участниците, директно ги обижда в очите, подиграва им се.
Колко разбира от музика, само  Бог знае. Нито е известен артист, нито наложен музикант, нито е добър певец, нито има някаква що годе външност, нито пък благороден  характер – какво изобщо прави там?! Да съсипва само самочувствието на участниците, които полагат толкова много труд.
И досега се питам – като ще правят шоу, неко го правят справедливо. Като въртяха оригиналите защо не се падна Майкъл Джексън на Васко, а на някаква си там Джуджи, ако не греша.
 
Ако бяха дали Майкъл Джексън на Васко да го изпълни, това щеше да бъде наистина черешката на тортата на шоуто! Васко щеше да се вдигне по-нагоре от самия Майкъл Джексън! И не само това,  щеше да вкара и себе си в него и щеше да се получи нещо невероятно. Но не…Дават му жени, за да се подиграват с него. Не искат шоу, а гавра. Е, получиха си я – казва възмутеният родител, който всеки понеделник с трепет следи изявите на чедото си по телевизията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *