Ахмед Доган: Костов е патологичен лъжец! Не ДПС, а той поиска оставката на Богомил Бонев!

5

„Иван Костов е патологичен лъжец! ДПС никога не е искало оставката на Богомил Бонев“. Това заяви днес почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган в отговор на острия спор между бившия премиер и вътрешния му министър в първото правителство на СДС.

ДПС никога не е искало оставката на Богомил Бонев като министър на вътрешните работи. Костов се възползва от напрежението между СДС и ДПС, за да уреди вътрешно-политическите си проблеми. В Богомил Бонев той виждаше много силен конкурент“,  разкри Доган, който провокиран от думите на Костов реши да припомни събитията отпреди 21 години.

Skandalno.net припомня, че вчера в интервю по Дарик радио бившият премиер Иван Костов зададе въпроса: „Не разбирам защо гражданите избират Борисов с джипката и коалицията му с Доган“.

Днес с пост във Фейсбук Богомил Бонев му отговори: „Ще разбереш, когато си отговориш на въпроса, защо ме уволни по искане на Доган. Поне пред мен така се оправда. Доган ми искал оставката. Не съм бил намерил диалог с него“. 

С днешното си изявление обаче Доган разплете спора, като разкри, че през 1999 година по време на големия ремонт на кабинета на СДС Костов всъщност е излъгал Бонев, че го отстранява от правителството по настояване на ДПС, защото Бонев „не намерил диалог с Доган“. Истината се оказа друга: Костов е уволнил МВР-министъра си заради високия му по това време рейтинг и заради факта, че Богомил Бонев беше тръгнал по следите на синята корупция, което предизвика отпор на сините партийни апаратчици. По това време корупцията бе прояла управляващата партия СДС и държавата до степен, че се бе станала визитка картичка за управлението на Иван Костов. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. АКО СИ СПОМНЯТЕ ПРЕДИ ОТСТРАНЯВАНЕТО НА БОГОМИЛ БОНЕВ, КОСТОВ ИЗИСКВА, ИЗГОТВЯНЕТО НА ДВА УСПОРЕДНИ ДОКЛАДА ЗА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ОТ ГЕН .КИРИЛ РАДЕВ И ОТ ГЕН; АТАНАС АТАНАСОВ. ПО ДУМИТЕ НА ГЕН.РАДЕВ В ПРЕДАВАНЕ, СЛЕД НЕГОВОТО ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ НСБОП, ТОЙ СПОДЕЛИ,ЧЕ И ДВАТА ДОКЛАДА СА ПРЕДАДИНИ , НО БЯЛ СВЯТ Е ВИДЯЛ САМО ТОЗИ НА АТАНАСОВ, НО НЕ И ИЗГОТВЕНИЯ ОТ НЕГО ,В КОЙТО СЕ СТИГА БЛИЗО ДО КОСТОВ..НО,НЕ В ТОВА СПОРЕД МЕН Е ПРОБЛЕМА ДАЛИ КОСТОВ , ИЛИ ДОГАН КАЗВА ИСТИНАТА, А КАК ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ПРЕСТЪПНО СА УПРАВЛЯВАЛИ ДЪРЖАВАТА И ДО МОМЕНТА НИКОЙ НЕ ИМ Е ПОТЪРСИЛ СМЕТКА… СЪЩИТЕ ТЕЗИ,КОИТО КРАДЯХА,РАЗГРАБВАХА И РАЗПРОДАВАХА ДЪРЖАВАТА БЯХА ДЕМОКРАТИ ,А ТЕЗИ ,ОТ КОИТО ТЕ КРАДЯХА БЯХА КОМУНИСТИ! САМО ,ЧЕ ТОВА ПРОДЪЛЖАВА 20 ГОДИНИ.НАЛОЖЕНАТА ФОРМАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ, ЗАЩОТО ТЯ ИМА ФОРМА,, НО НЯМА СЪДЪРЖАНИЕ И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕ РАБОТИ , НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ВЪПРЕКИ ИЗБОРИТЕ СЕГА, ДА ИЗОЛИРА ОЛИГАРХИЧНИТЕ КРЪГОВЕ ОТ ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ И ДОСТЪП ДО ОГРАБВАНЕТО НА ПУБЛИЧНИЯ РЕСУРС..
    ЕДИНСТВЕНО ИЗБОРИТЕ СА МОМЕНТА ПРИ ,КОЙТО ГРАЖДАНИНА Е ТЪРСЕН ДА ОТЧЕТЕ, ЧЕ Е ОТИШЪЛ ДА ГЛАСУВА..В 20 Ч НА ИЗБОРНИЯ ДЕН ТОЙ ПРИКЛЮЧВА УЧАСТИЕТО СИ В ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРОЦЕС И УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА СИ.. ОКАЗВА СЕ,ЧЕ ТОЙ ДАЖЕ И НЕ ИЗБИРА, ТОЙ ПРОСТО Е ГЛАСУВАЛ, КАТО БРОЙКА, НО КАКВО Е СТАНАЛО С ВОТА МУ ТОЙ НЕ ЗНАЕ.ДЕПУТАТА ПРЕОДОЛЯВЯ РУБЕЖА НА ИЗБОРИТЕ И СТАВА НЕДОСЕГАЕМ, НЕНАКАЗУЕМ ПОДЧИНЕН ЕДИНСТВЕНО НА ПАРТИЙНО –ОЛИГАРХИЧНИЯ ИНТЕРЕС! ОТ ТОЗИ МОМЕНТ БЪЛГАРИНА ИМА САМО ПРАВО НА ПРОТЕСТ. ОТ 15 МЕСЕЦА ИМА ПРОТЕСТИ И КАКВО ОТ ТОВА?САТРАПА СИ СТОИ? МОДЕЛА И ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ РАБОТИ,ИЛИ НЕ Е ТОЗИ!ТРИ БЕЗКОНТРОЛНИ ВЛАСТИ. И ЗАКОНОДАТЕЛНА, И ИЗПЪЛНИТЕЛНА И СЪДЪБЕНА? КАКВИ МЕХАНИЗМИ ЗА КОНТРОЛ И ВЪЗДЕЙСТВИЕ ИМА ОБЩЕСТВОТО В ТАКИВА МОМЕНТИ? НИКАКВИ.ЕТО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!ПРЕКАЛЕНО ЛЕСНО ГИ ДОПУСКАМЕ НА МАСАТА, А СЛЕД ТОВА НЕ МОЖЕМ ,ДА ГО ИЗГОНИМ!ЗА ТОВА СА ЗЛОБНИ,АЛЧНИ , НАГЛИ И НАХАЛНИ ЗАЩОТО СТАВАТ НЕДОСЕГАЕМИ И ВЗАИНО СЕ ПАЗЯТ. И ТОВА ТЕ ГО ЗНАЯТ!!!

    • Ако Турция влезе в ЕС,България и Гърция ще излязат от ЕС със сигурност!

  2. ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  3. Крал ли е Костов, не е ли крал не знам, вземал ли е на джоб, не е ли вземал не знам, но си спомням, че когато се появи в публичното пространство, на първата кръгла маса, беше асистент по политиконимия в не си спомням кой точно ВУЗ.Какво беше имотното състояние на един асистент в който и да е ВУЗ по времето на соца? Какво е днешното имотно състояние на Иван Костов? Ама не официално оформеното по документи, а реалното. Ето го и отговора на въпроса крал ли е, вземал ли е.

  4. Бонев, ако бях премиер, е аз щях да ти уволня. Как си допуснал един потенциален престъпник Ахмед Доган да се шири в сапаите си надежно обгредени с обръчи, и още един изгряващ престъпник да се докопа до властта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *